Dünya Müslümanlarına Umumi Müracaat(VİDEO)


Türkistan İslam Partisi: "Dünya Müslümanlarina Umumi Müracat".


Islamic Party of Turkistan: "Dunya Musulmanlirigha Omumi Murajiat"



Haber7'nin videonun içeriği ile ilgili haberi ya da Kini...

:Haber 7 isimli site ise Doğu Türkistanlıların ve Türkistanın işkence ,zulm ve işgaller ile süren KANLI tarihini unutup tıpkı egemenler gibi hadiseye yanaştı..Verdiği haber tıpkı Çin ile Amerikan görüşlerini yansıtmakla kalmayıp emperyalizmin sesi de olacak şekildeydi...Müslüman geçinen gazete ve tv lerde Doğu Türkistanda ki hadiseye bugün kayıtsız kalmaktadırlar..

İşte o Haber
Türkistan İslami Partisi adlı aşırı bir grup adına hazırlandığı ileri sürülen ve Pekin Olimpiyatları'na karşı tehdit içeren bir video kasetin internette yayınlandığı bildirildi. Sincan'ın Çin'den ayrılmasını savunan Türkistan İslami Partisi adlı aşırı bir grup adına hazırlandığı ileri sürülen ve Pekin Olimpiyatları'na karşı tehdit içeren bir video kasetin internette yayınlandığı bildirildi.Aşırıların internetteki sitelerini tarayan Amerikalı IntelCenter adlı bir grubun açıklamasına göre kurgu grafik videoda, olimpiyat logosunun yandığı ve olimpiyatların yapıldığı spor tesislerinden birinde patlama olduğu görülüyor. Videoda uygurca konuşmalar olduğu, ancak bunların henüz çevrilmediği kaydedildi.IntelCenter, benzer bir videonun 23 Temmuz'da da yayınlandığını ve her iki videonun da Türkistan İslami Partisi'ne ait olduğunu bildirdi.

HABER 7


1 yorum:

  1. http://turkiyegercekleri.blogcu.com'a bekleriz...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.