T a r a f s ı z D e ğ i l i z

TÜRKİYE OTO-DRAG ŞAMPİYONASI


TÜRKİYE OTO-DRAG ŞAMPİYONASI ile ilgilenen ve sponsor firmalara duyrulur.



30.09 tarihinde düzenlenecek olan KONYA PİST AÇILIŞ GÖSTERİSİ,50 aracın yarışacağı,arabaların üzerinde sponsor logolarının yer alacağı,Türkiye'de ilk kez özel aydınlatmalı gece yarışının yapılacağı,TV kanalların da ve basında ana haberlerde ve magazin haberlerinde özel haberler olarak yayınlanacak, ünlü mankenler tarafından startı verilecektir,detaylar ilişiktedir.07.09-19.10 tarihlerin de yapılacak olan izmit körfez yarışları (tarihi ertelenen ankara yarışının tarihi henüz belli değil) Tercih edeceğiniz katagorilerde Takım Sponsorluğu,Organizasyon Sponsorluğu teklif etmekteyiz. 2008 yılı içerisinde kalan 4 yarış için ve 2009 için de görüşmelerimiz devam etmektedir.Özelikle 4 yarış için sponsorluk teklifimiz de size özel uygulamalar yapılacaktır. Türkiye Oto-Drag Şampiyonası ile ilgili şampiyona detayları ve sponsorluk teklifimiz ekte bilgilerinize sunulmuştur.


Önemli not:

(ANGEL GARAGE RACİNG TEAM TÜRKİYE'DE DE 5 AYRI ŞAMPİYONADA YARIŞMAKTADIR. 2009 SEZONU OFF-SHORE ŞAMPİYONASINA KATILIM İÇİN ANLAŞMALAR YAPILMIŞTIR. AVRUPANIN EN HIZLI YARIŞ OTOMOBİLİ ANGEL GARAGE TARAFINDAN HAZIRLANMIŞ VE 2009 SEZONUNDA AVRUPA OTO-DRAG ŞAMPİYONALARINDA YER ALACAKTIR. ANGEL GARAJE'IN 2009 SEZONUNDA Kİ HEDEFİ KATILACAĞI 5 ŞAMPİYONANIN 3 ÜNDE ŞAMPİYON OLMAK 2.İNDE İLK 3 E GİRMEKTİR.AYRICA ANGEL GARAJE DOSYASI VE FİYAT TEKLİFİ ÖZEL HAZIRLANIYOR BU ÇALIŞMA DA SİZE İLETİLECEKTİR, bilgilerinize sunarım. Başarılı çalısmalar dileriz. Ayşe DİKEN Müd.Yrd. Nim Reklam
T. 0 216 337 95 37GSM. 0 533 665 60 16EP. aysediken@nim.com.tr
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.