26 Eylül Siyonist İsrail Protesto

Siyonist İsrail'e protesto

Dünya Kudüs Günü dolayısıyla Ankara'da bugün saat 12.00'de Siyonist elçilik önünde protesto gösterisi yapılacak. İstanbul Fatih Camii'nde de Cuma namazı sonrası Dünya Kudüs Günü kutlanacak, İsrail lanetlenecek. Dünya Kudüs Günü dolayısıyla bugün saat 12.00'de İsrail, Türkiye Büyükelçiliği önünde gerçekleştirilecek eylemlerde protesto edilecek. Sivil toplum örgütleri adına çağrıda bulunan Filistin Gönüllüleri Platformu temsilcisi Üzeyir İğit, "Kudüs günü Vahdet günüdür. Kudüs'te Siyonist işgal 40. yılında; 100 yıl da sürse direneceğiz. Siz de direnenlerden olmak istiyorsanız sesimize ses katın. Gelin Siyonist elçilik önünde tekbirlerimizle, sloganlarımızla, lanetlerimiz ile Kudüs sevdamızı ve Filistin halkıyla olan dayanışmamızı gösterelim. Ümmetin diriliş ve direniş gününden hep birlikte olalım" dedi.
"DİRENMEKTEN VAZGEÇMEMELİYİZ"
EL BABA: "KUDÜS GÜNÜ ÜMİT GETİRDİ"
"DİRENİŞİMİZİ DESTEKLEYİN"

Fatih Camii'nde Siyonist İsrail protesto edilecek


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.