T a r a f s ı z D e ğ i l i z

'ALDATAN NURİ'nin ‘RT' sevinci!

Patronu Aydın Doğan'ın kamu mallarına koşulsuz el koyma girişimleri ve kağıt ve akaryakıt kaçakçılığı iddialarını görmezden gelen Yaşar Nuri Öztürk, Hürriyet'teki köşesinden de 'dürüstlük' dersleri vermeye devam ediyor. Eşini Şahane isimli danışmanıyla aldattığı için adı 'Aldatan Nuri'ye (AN) çıkan Yaşar Nuri Öztürk, 'Yargı kararını verdi' başlıklı bugünkü yazısında, Almanya'daki Deniz Feneri davasında verilen mahkumiyet kararlarını, 'kendi görüşünü' desteklediği iddiasıyla adeta sevindi.

'RT' DİYE HİTAP ETTİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için 'RT Erdoğan' kelimelerini kullanan Öztürk, "Türkiye'nin başbakanı unvanı taşıyan kişi, RT Erdoğan, Almanların asrın vurgunu diye andıkları Deniz Feneri tartışmaları sırasında, bu dehşet verici olayı haber yapanları sürekli tehdit etti ve 'temerküz kampında ders verir gibi' esip gürledi" ifadelerini kullandı.

'DENİZ FENERİ DİNCİ SOYGUNU'
"Her neyse, herkes biraz bekledi ve yargı, kararını verdi. On yılı aşkın süreli hapis cezalarının kesinleştiği (temyiz hakkı yok) karar, Deniz Feneri dinci soygunu üzerine yazılıp çizilenlerin tümünü haklı çıkaran bir karar oldu" diyen Öztürk, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in "Türk vatandaşlarının adının böyle davalara karışması ve ceza almaları tabiî ki üzücü' ifadelerini ise şu şekilde çarpıttı:

ADALET BAKANI'NIN SÖZLERİNİ ÇARPITTI
" 'Adalet bakanı' unvanı taşıyan kişinin, Deniz Feneri ğulûl suçunun hükme bağlanması üzerine ettiği laf, inanılır gibi değil. Şöyle diyor 'adalet bakanı' unvanlı kişi: 'Deniz feneri sanıklarının mahkûm olmalarına üzüldüm.' Şu söze bakar mısınız, Allah aşkına. Bir adalet bakanı, uluslararası yargının verdiği kararla, 'din üzerinden vurgun' yapmış, nitelikli hırsızların mahkûm olmasına sevinir mi, üzülür mü? Sevinir, eğer o mahkûmlarla bir göbek bağı yoksa. Üzülür eğer o mahkûmlarla göbek bağı varsa. Ve mesela, oturduğu koltuğa kadar yükselmesinde o mahkûmların çaldıkları paralarla kurulmuş bir TV kanalının mutlak ve muhakkak katkısı varsa."

NURİ'NİN GÖZÜNÜ CEZBEDEN ŞEY
Yaşar Nuri Öztürk, "Bizim gözümüzü ısrarla cezbeden şey şudur" diye Erdoğan'a yönelik eleştirilerini ise şu şekilde yaptı: "Her neyse, bu tür tartışmalar kamuoyu ile AKP arasında. Biz bunlara girmeyiz. Bizim gözümüzü ısrarla cezbeden şey şudur: Erdoğan ve ekibi çok yukarılardan atlayıp dururlardı. Sırtlarında bir paraşütleri vardı. Ona güvenerek bağırıp çağırıyorlardı. Ama anlaşıldı ki paraşüt bu sefer, en lazım olduğu yerde açılmadı. İşte bağırıp çağırmaların gerçek sebebi bu. Erdoğan ve ekibi düşmeye devam ediyor ve paraşütün artık açılmayacağı kesinleşmiş durumda… Allah adildir ve ceza amel cinsindendir."

ALDATAN NURİ KAFAYI YEDİ İYİCE

ALDATAN NURİ'DEN 'BEN BİLİRİM' HAVASI

habervaktim.com
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.