T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Bir ziyaret hepsini hastanelik etti

Bir ziyaret hepsini hastanelik etti Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan başta emekli orgeneraller Eruygur ve Tolon olmak üzere tutuklu askerler bir bir hastanelik oluyor. Avukatları ise tahliye talebinde bulunuyor. 26 Eylül 2008 Cuma 19:00

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan paşaların asker adına ziyaret edilmesinin ardından tututlu askerlerin bir bir hastaneye kaldırılması ve tahliye talebinde bulunulması dikkat çekiyor.

ERUYGUR BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

TSK adına 3 Eylül'de gerçekleştirilen ziyaretin ardından Şener Eruyğur beyin kanaması geçirerek KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eruygur'un avukatı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek emekli Paşa'nın tahliyesini talep etti ve İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi Eruygur'un tahliyesine karar verdi.

TOLON DA TAHLİYE TALEBİNDE BULUNDU

Şener Eruygur'un hastaneye kaldırılmasının ardından Hurşit Tolon da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tolon'un avukatı İlkay Sezer, müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle tahliyesi için savcılığa başvurdu. Beşiktaş'taki İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gelerek, Tolon'u tutukluluk halinin kaldırılması amacıyla hazırlanan dilekçeyi savcılığa veren Sezer, yaptığı açıklamada, müvekkilinin sağlık durumunun iyi olmadığını öne sürdü.

ARİF DOĞAN DA HASTANEYE KALDIRILDI

Paşaların ardından son olara da JİTEM'in kurucuları arasında bulunan soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Albay Arif Doğan da dün akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
ZİYARETİN ARDINDAN HEPSİ HASTANELİK OLDU
TSK adına Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi'nin 3 Eylül'de Kandıra Ceza Evi'ne yaptığı ziyaretin ardından emekli askerlerin bir bir hastanelik olması kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına yol açıyor. Kamuoyu tarafından tartışılan ziyaret, Orgeneral İlker Başbuğ'un Genelkurmay Başkanı olmasının hemen ardından gerçekleşmişti. TSK'nin www.tsk.mil.tr adlı resmi internet sitesinde3 Eylül'de yapılan açıklamada, ziyaretin asker adına yapıldığı belirtilmişti. Açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerine uzun süre hizmet veren iki emekli komutana yapılan bu ziyaret, Türk Silahlı Kuvvetleri adına gerçekleştirilmiştir. Bilindiği üzere, dün olduğu gibi bugün de Türk Silahlı Kuvvetlerinin yargıya olan saygısı ve güveni tamdır." ifadeleri yer almıştı.

8 SUTUN



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.