T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Din Kültürü Ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenlerine Davet

Değerli Din Kültürü Ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenim;
DKAB Öğretmenleri Platformu'nun yapmış olduğu hizmetlerden biri olan mail grubumuz, kısa bir sürede 5000 e yakın üye sayısına ulaşmış bulunmaktadır. Mail grubumuz, din eğitim ve öğretimiyle ilgili bilgi, tecrübe ve ders materyallerinin paylaşılması, program ve organizasyonlardan haberdar olabilme gibi güzel imkânlar sunmaktadır.

Paylaşılan güzelliklerin daha fazla insana ulaşması için üye sayımızı artırma konusunda siz değerli meslektaşlarımızdan yardım talep ediyoruz. Bu gaye ile her Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeninin grubumuza üye olmasını istiyoruz. Mail grubumuza üye olmak isteyen öğretmenlerimiz için;

Mail grubumuza üye olma adresi: http://212.156.221.132/Platform/platform_uyelik_formu.html

Ayrıca aşağıdaki seçenekleri kullanarak tanıdığınız Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerini mail grubumuza yönlendirebilirsiniz.

a) Tanıdığınız veya bildiğiniz öğretmen arkadaşlara yukarıdaki linki e-posta ile gönderip üye olmasını sağlayabilir,

b) İstenilen bilgileri arkadaşlarınızdan alıp onun yerine siz doldurabilir,

c) Arkadaşınızın iletişim bilgilerini( ad soyad, görev yeri, okulu, cep telefonu ve mail adresini grup yöneticisinin dkabmail@gmail.com adresine göndererek üye olmasını sağlayabilir,

d) Arkadaşlarınızın cep telefon numarasını grup yöneticisinin dkabmail@gmail.com adresine göndererek kendisiyle irtibat kurulmasını sağlayabilirsiniz.

Kampanyamıza destek olup Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerini teşvik edeceğinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz. Allah'a emanet olunuz.



--
Gökhan Erenoğlu
Marmara İlahiyat 98
DKAB Öğretmeni
İstanbul


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.