Direnişçilerden ilginç kampanya VİDEO HABER


Irak direnişçilerinden “Hz. Peygamber’e Yardım” Kampanyası

(video)

Irak direniş gruplarından Fatihler Ordusu Ebu Gureyb’de Amerikan ordusuna techizat taşıyan bir yük kamyonunu uzaktan kumandalı bomba ile imha etti.



Yapılan açıklamada saldırının Fatihler Ordusu lideri tarafından ilan edilen “Ümmî Peygambere Destek Gazvesi” kapsamında yapıldığı ifade edildi. Görüntülerde saldırıdan önce Tevbe Suresi’nin 40. ayeti verilerek Hz. Peygamber’e yardım etmenin nasıl olması gerektiği gösterildi. Söz konusu ayetin meali şöyle: “Eğer siz ona (Peygamber’e) yardım etmezseniz, (biliyorsunuz ki) inkâr edenler onu iki kişiden biri olarak (Mekke’den) çıkardıkları zaman, ona bizzat Allah yardım etmişti. Hani onlar mağarada bulunuyorlardı. Hani o arkadaşına, “Üzülme, çünkü Allah bizimle beraber” diyordu. Allah da onun üzerine güven duygusu ve huzur indirmiş, sizin kendilerini görmediğiniz birtakım ordularla onu desteklemiş, böylece inkâr edenlerin sözünü alçaltmıştı. Allah’ın sözü ise en yücedir. Allah, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.”

Gece saatlerinde yapılan saldırıda kamyon tamamen imha edilirken, içersindeki şoförün öldüğü bildirildi.

Sütun Haber

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.