GENÇ TÜRKLER AMERİKAYI VURACAK

11 Eylül Eylemlerinin üzerinden 7 yıl geçtiği bu günlerde Amerikan worldnetdaily adlı internet sitesi bir iddiada...
11 Eylül Eylemlerinin üzerinden 7 yıl geçtiği bu günlerde Amerikan worldnetdaily adlı internet sitesi bir iddiada bulunarak El kaide'ye bağlı Türklerin Amerika'yı vuracağını ileri sürdü. ..

Sitenin haberini sunuyoruz.
"worldnetdaily'nin anti-terör uzmanları ve FBI dökümanlarına dayandırdığına haberine göre, 11 Eylül saldırılarının üzerinden 7 yıl geçmesine yakın günlerde Amerikan güvenlik ajanları El Kaide ile bağlantılı olarak Amerika'ya girmeye çalışan genç Türk müslümanlarla ilgili olarak en üst derecede alarma geçti. ....
FBI ajanları 20 binden fazla Amerika'da ikamet eden terör şüphelisi üzerinde araştımalarını sürdürüyor. "Terör şüphelisi" olduğu gerekçesiyle mercek altına alınan kişilerle ilgili olarrak bir açıklama yapan McLean'daki FBI terörizm izleme merkezi başkanı Leonard Boyle "bunların hepsi Amerikan vatandaşı ya da kalıcı ikamet sahibi kimseler" dedi.
FBI Amerika'ya gelen yolcularla ilgili bir bilgasayar programı yaparak Pakistan'a gittiği belirlenen Türkler ve diğer kişilerin terörist bir faaliyet içinde bulunup bulunmadığını takip ediyor. ....
Amerikan istihbarat yetkilileri, cihadcı sitelerin haberlerine dayanarak yüzlerce Türk'ün Pakistan'daki El Kaide kamplarında eğitim gördüğünü. bunların Batı'ya karşı intihar saldırıları düzenlemeye yeminli olduklarını belirtiyor.
Geçenlerde bir internet sitesinde bir şehadet videosunda Alman doğumlu Türk Saad Ebu Furkan'ın Afganistan'daki bir askeri üstü kendisini havaya uçurduğu yayınlanmıştı.
Pakistan'daki El Kaide liderleri Amerika'nın da içinde bulunduğu Batı hedeflerine saldırı düzenleme amacıyla hücreler oluşturdu.
FBI başkanı Michael Chertoff El Kaide'nin güvenlik mazgalarını kullanarak gizlice ülkeye girmeye çalıştığı uyarısında bulundu.
Alman, İngiliz ve diğer Avrupa ülkeleri pasaportlarının Vize kontrolünden muaf tutulmakta. Bu ülkelerin yolcularına vize kontrolü gerekmiyor.
Diğer yandan New York'taki anti-terör uzmanları geçen aylarda tutuklanıp sorgulanan El Kaide eylemcisi Ayfa Sıddıki üzerinde duruyor. Ayfa Sıddıki 11 Eylül olaylarının ardından Pakistan'a giden mikrobiyoloji uzmanı. Sıddıki'de New York'taki Empire State Building, Wall Street, the Brooklyn köprüsü, Times meydanı, Yeraltı sistemleri ve Özgürlük Anıtının da içinde yer aldığı belli başlı hedefleri içeren bir liste ele geçti. Aynı şekilde kirli bomba yapımı ve kitle imha silahları hakkında bilgiler içeren dökümanlar ele geçti.
FBI, Sıddıki'nin "ikinci bir Muhammed Ata" olabileceğini düşünüyor."
(Muhammed Ata, 11 Eylü'de İkiz kulelere yönelik uçak eylemlerini gerçekleştirenlerin lideri, Mısırlı)


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.