T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(ŞİİR)-ŞEKER DEĞİL RAMAZAN-BAYRAMI KUTLU OLSUN

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve
saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların
birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları,
barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.
Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf
ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet
olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar
geçirmek dileğiyle… Ramazan Bayramınız kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım. (ŞİİR)-ŞEKER

DEĞİL RAMAZAN-BAYRAMI KUTLU OLSUN TERÖR YURDU TERK ETSİN-İNSANLAR MUTLU OLSUN

Ramazan’ın ardından-yine gördük bayramı Trafik ile terör-içlere sokar gamı Bakın yarış ederler-cenazeler yollarda İnsanlarım ölüyor-taşınıyor kollarda Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Bir Kadir Gecesinin-ardından geldi bize Vatan parselleniyor-uğruyoruz krize Bazıları satıyor-bazıları alıyor Acısı sıkıntısı-milletime kalıyor Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Türk İslam âleminin-bayram manevi zevki Bir Ramazan ve Kurban-gönül almalı zevki Birliğe kardeşliğe-uzanmalı bu günler Kin nefret kalkmalıdır-uymalıdır bütünler Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Birlik ve beraberlik-dostluğu sağlamalı Elleri ve kolları-sevgiyle bağlamalı Barış başarı ahlâk- adalet ve hoşgörü Yüzyıllarca sürmeli-yakmamalıdır böğrü Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Esenlik ve huzuru-kaplamalı dört yanı Toplu halde sarmalı-uyandırsın yatanı Yönetici ve millet-el tutup coşmalıdır Her türlü zorlukları-gücüyle aşmalıdır Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Çıkarlar yok olmalı-senlik benlik davası Çöpe atılmalıdır-kalplerden kalksın yası Bu ışık sönmemeli-kale burç geçilmesin Anne baba çocuğu-tırpanla biçilmesin Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Ev önünü temiz tut-bunu herkes yaparsa Ortalardan kaybolur-hem endişe hem tasa Rüşvet çarkını yok et-yakındır deme bana Böyle olduğu için-kıyılır birçok cana Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Alın ak göğsümüz dik-hep onurlu olarak Bayramı kutlamalı-güzellikle dolarak Ziyaret yapmalıyız-hasta ve yoksulları Unutmamak gerekir-can çekişen dulları Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Ayırım gözetmeden-kardeş amca ve dayı Yardımı yapılmalı-geçemiyorsa çayı Bir binanın tuğlası-olmaz ise her kişi Hem bugün hem de yarın-kırdırır kafa dişi Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun Uzakta olanları-unutma sakın ola Vakti boşa geçirme-ara verince mola Öğretmen Hasan söyler-bayram bayram olmalı Yakından başlayarak-dosta ikram olmalı Şeker değil Ramazan -Bayramı kutlu olsun Terör yurdu terk etsin-insanlar mutlu olsun


HASAN SANCAK ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI (EĞİTİMCİ-GAZETECİ) TEL: 0362–621 27 79 0506–2730465 (Öğretmen Hattı) E-mail: noteronayliruya@mynet.com Yeni Cami Mah. Bafra Cad.4.Sok No 11 55800-ALAÇAM-SAMSUN ÖĞRETMEN HASAN SANCAK’IN 3.ŞİİR KİTABI BENİM ANNEM MELEKTİ ANKARA’DA GÜNDÜZ KİTABEVİNDEN ÇIKTI. ANTOLOJİ SİTELERİNDE ONLİNE OLARAK SATIŞI YAPILMAKTADIR. ACUN ILICALI-SOBA ZEHİRLENMESİNİ VİDİVİDO’DA SEYRETMEK İSTERSENİZ TIKLAYINIZ!


http://www.vidivodo.com/153857/sessiz-olum Noter Onaylı Rüya- Samanyolu Maceracıyı Seyretmek İster misiniz? GOGLE’YE KTUNNEL.COM YA DA Z.TUNNEL.COM YAZ AÇ BEGİN BROWSİNG’İ TIKLA. BOŞ ALANA HASAN SANCAK YAZ. TIKLA VE SEYRET.

http://www.youtube.com/watch?v=EpkDzSi0xAY

Ermenilerin İhanetini 3000 Mısra İle Okumak İster misiniz? http://milletisadikavehocalikat.blogcu.com Antoloji Com’daki Şiirlerimi Okumak İster misiniz? http://www.antoloji.com/hasan_sancak NOTER ONAYLI RÜYA’DAKİ YAZILARIMI OKUR MUSUNUZ? http://noteronayliruya.blogcu.com/ Eğer yukarıdaki ilişimler çalışmıyorsa, internet tarayıcınızın adres çubuğuna kopyalayınız.


-~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu derikapo@hotmail.comadrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.