Kavganın sebebi içki yasağı değil

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Turan Güneş Bulvarı'ndaki bir marketin ''3 kişi tarafından basıldığı ve içeride bulunanların 'içki sattığı' gerekçesiyle darp edildiği'' iddiaları üzerine polis soruşturma başlattı.

''Market sahibi ile yanında çalışan bir kişiyi darp ettikleri'' gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişi ile görgü tanıklarının ifade ve iddialarına göre, olay şöyle gelişti:

''Tedavi için Bingöl'den Ankara'ya gelen ve marketin bulunduğu apartmandaki bir dairede faaliyet gösteren inşaat firmasında kalan Nedim T. ekmek almak için gece geç saatlerde binanın giriş katındaki markete indi. Hesap ödemek için sıra bekleyen Nedim T. market çalışanı Halil İbrahim S'ye 'diğer müşteriden önce ekmeğin parasını almasını' söyledi. Bunun üzerine kendisine beklemesi yanıtını veren market çalışanı ile Nedim T. arasında tartışma çıktı. Tartışma, marketin sahibi Müslüm G'nin katılmasıyla kavgaya dönüştü. Nedim T'nin telefonla haber vermesi üzerine, inşaat firmasındaki Haluk K. ve Abdülmelik K. da kavgaya karıştı. Kavga sırasında üç kişi market sahibi ile çalışanını darp etti.''

Olayın ardından Numune Hastanesi'ne giderek tedavi olan market sahibi Müslüm G'nin burnunda ''lezyon'' oluştuğu; 3 kişinin ise karakolda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.