T a r a f s ı z D e ğ i l i z

RABBİMDEN ÇOK UTANIYORUM!

www.sonsaniye.net
Necla Nazır canlı yayında gözyaşlarını tutamadı: RABBİMDEN ÇOK UTANIYORUM..


önce katıldığı televizyon programında bir filmde oynamak için başını açabileceğini söyleyen Necla Nazır, bu sabah katıldığı Seda Sayan'ın programında gözyaşlarını tutamadı.


GELGİTLER YAŞADIM
Kendisinin " Ben başımı açacağım" demediğini belirten Nazır " Sadece samimi bir şekilde başımı açma konusunda gitgeller yaşadığımı aktardım. Dinler Allah için yaşanır. Ben 12 yıl önce tövbe etmiş bir bayanım. Rabbimim affıra ve merhametine sığınıyorum. Bu anlamda artık gündemde olmak istemiyorum" dedi.

RABBİMDEN UTANIYORUM
Nazır, başını açma konusunda yaşadığı gitgeller nedeniyle çok üzüldüğünü belirterek " Canım Peygamberime aşığım, Rabbimi seviyorum. Neden böyle gitgeller yaşadım. Bu yüzden ondan utanıyorum. Onun affına ve merhametine sığınıyorum" derken gözyaşlarını tutamadı.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.