T a r a f s ı z D e ğ i l i z

SUSTURUN İMRALI ;YI -KONUŞMASIN YARASA


S

USTURUN İMRALI’YI -KONUŞMASIN YARASA JİLET İLE DOĞRAYIN-ÜSTÜNE BASA BASA Çok çektirdi millete-Ermeni’nin uşağı Yürekli ses çıkmadı-alamadı aşağı Suratına bir bakın-ayı dersiniz ayı Emri verdiği için-daim geçerler çayı Susturun İmralı’yı -konuşmasın Yarasa Jilet ile doğrayın-üstüne basa basa Öyle bir oteldedir-görünüşte mahkûmdur Röportajı yaptırma-kafasını yere vur Boşuna semirmesin-sabah akşam ve gece Balyayı eksik etme-söylerim hece hece Susturun İmralı’yı -konuşmasın Yarasa Jilet ile doğrayın-üstüne basa basa Yerini değiştirin-bitleri pireleri Odasına doldurun-kalsın bir kemik deri Onlarla sarmaş dolaş-olsun zıbarıp yatsın Kalp krizi kaplasın-bir de ters takla atsın Susturun İmralı’yı -konuşmasın Yarasa Jilet ile doğrayın-üstüne basa basa Yanına gelenler de-katılmalı cümbüşe Böylelikle yayılır-ormanlarda her eşe En iyisi kokarca-bir erkek bir de dişi Başucundan ayırma-n’ olur yapın bu işi Susturun İmralı’yı -konuşmasın Yarasa Jilet ile doğrayın-üstüne basa basa Dünyanın neresinde-vardır böyle bir ruhsuz Yemek yemek isterse-önlerine koyun tuz Eğer bunlar yetmezse-daim koklasın kezzap Sonsuza dek çekmeli-hem sıkıntı ham azap Susturun İmralı’yı -konuşmasın Yarasa Jilet ile doğrayın-üstüne basa basa Yurdumdaki terörün-sahibi Batı Batı Bunun için görmeyiz-memlekette rahatı Kimler zora sokarsa-ülkemde vatandaşı Öğretmen Hasan söyler-kopartılmalı başı Susturun İmralı’yı -konuşmasın Yarasa Jilet ile doğrayın-üstüne basa basa NOT: SUSTURUN İMRALI’YI !.. BU BİR ŞİİR KİTABIDIR. MADDİ DESTEK OLACAKLAR MAİL İLE ULAŞABİLİRLER. HASAN SANCAK ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ REKLÂM YAZARI (EĞİTİMCİ-GAZETECİ) TEL: 0362–621 27 79 0506–2730465 (Öğretmen Hattı) E-mail: noteronayliruya@mynet.com Yeni Cami Mah. Bafra Cad.4.Sok No 11 55800-ALAÇAM-SAMSUN ACUN ILICALI-SOBA ZEHİRLENMESİNİ VİDİVİDO’DA SEYRETMEK İSTERSENİZ TIKLAYINIZ! http://www.vidivodo.com/153857/sessiz-olum Noter Onaylı Rüya- Samanyolu Maceracıyı Seyretmek İster misiniz? GOGLE’YE KTUNNEL.COM YA DA Z.TUNNEL.COM YAZ AÇ BEGİN BROWSİNG’İ TIKLA. BOŞ ALANA HASAN SANCAK YAZ. TIKLA VE SEYRET. http://www.youtube.com/watch?v=EpkDzSi0xAY Ermenilerin İhanetini 3000 Mısra İle Okumak İster misiniz? http://milletisadikavehocalikat.blogcu.com Antoloji Com’daki Şiirlerimi Okumak İster misiniz? http://www.antoloji.com/hasan_sancak NOTER ONAYLI RÜYA’DAKİ YAZILARIMI OKUR MUSUNUZ? http://noteronayliruya.blogcu.com/ Eğer yukarıdaki ilişimler çalışmıyorsa, internet tarayıcınızın adres çubuğuna kopyalayınız.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.