{Arena-siyaset} [dem-platf], 15 Şehit üzerine içten duygularım..

Şuan doğuda görev yapmakta olan bir meslektaşınız olarak hissiyatınıza ve de doğru tespitlerinize katılmamak mümkün değil. Yönetici dediğin adil ve iş bitirici olacak.ALLAH Türk'ü ve Türküm diyen herkesi korusun!


Yine Aktütün !
1992'de 22 şehit
İran-Irak-Türkiye üçgeninde ve çok riskli bir bölgede bulunan Aktütün Karakolu'na ilk saldırı 12 Eylül 1992'de gerçekleşmişti. 22 askerimizin şehit edildiği Aktütün karakolu baskınını Irak2ın kuzeyinden gelen PKK 400 kişilik grupla gerçekleştirmişti.
Mayıs 2008'de 6 şehit
Bundan 16 yıl sonra Mayıs 2008'de ise yine Irak'ın kuzeyinden Leylek ve Çerçele Dağı üzerinden gelen teröristler aynı karakola bu kez 200 kişilik grupla saldırdı. Saldırıda 6 askerimiz şehit olurken, 19 terörist öldürüldü.
Dün gece 15 şehit
Dün gece yine aynı karakola gerçekleştirilen hain saldırıda ise 15 şehit verdik. İki uzman çavuştan halen haber alınamazken, iki ağır yaralı askerimiz bulunuyor. Öte yandan PKK'nın saldırısının ardından ilk belirlemelere göre 23 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.(Kaynak : İnternet haber)

Zeynepçe :

Tam da Osman Pamukoğlu'nun yazmış olduğu Unutulanların dışında bir şey yok isimli kitabını okumaya cesaret ettiğim günlerde aldığım bir haber bu..Yine hainler..Yine bölücüler..Yine şerefsiz ve namussuz terör örgütü..Aklıma görüntüler geliyor..Talabani ile kucaklaşan Cumhurbaşkanı..Diyarbakırı yıldız yapacağız diyen Başbakan..Ortadoğu projesi..Kedisini dahi Türkiye'ye vermeyen bir çakal...Üniversitelerde açılan bölücü terör örgütü lideri posterleri..Mecliste kürtçe yemin etmeye kalkan ama yıllar sonra oraya girip siyaset yapma hakkına bir şekilde (!) sahip olan , PKK terör örgütü saldırganlarına Gerilla diyenler...Ve acı haber 15 şehit..Hep aynı..Değişen ne var? Hangi Türk anasının yüreğine su serptiniz? Hangi ananın, eşin, kardeşin öcünü aldınız? Kanunlarınız mı yetmedi yoksa birileri yok mu dedi? Neden hala elektirik verirsiniz? Neden hala kapatmazsınız sınır kapılarını? Neden o bölgede üstün başarılara sahip bir komutanın yaptığını yapamazsınız? Neden ? İstemiyor musunuz ? Yoksa AB öyle mi emretti? Ya öteki dünya? Ya alınan ahlar? Edilen dualar? Vicdan size neyi hatırlatır? Bu haberle son mu bulacak? Masa üstünden işler dağdaki gibi değil mi? Görünen o ki o şehit olan asker, emniyet mensubu ve ailelerindeki güven, şeref, haysiyet, onur, vatan sevgisi sizlerde yok..Sözüm; göz göre göre bu şehitlerin verilmesine doğrudan sebebiyet verenlerin alayınadır..Topsuz, tüfeksiz işgal edilmiş bir memleketin inatla hala Türküm diyen bir öğretmeninden !

Zeynep Oruncak REİS
04.10.2008

http://www.matematikci.info/haber_oku.asp?haber=499

Zeynep Oruncak REİS

"Nerede bir Türk varsa, orayı kalbinden seveceksin."
Mete HAN






--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.