Beykozda Gözyaşı Geceleri Muhteşemdi


BBP Beykoz İlçe Başkanlığı Tarafından Organize Edilen "99 Umuda Yolculuk" Gözyaşı Geceleri Programı İzleyenlerin Büyük Beğenisini Topladı...

Büyük Birlik Partisi Beykoz İlçe Başkanı Sayın Özer Güneş Bey'in Açılış Konuşması İle Başlayan Programda Özellikle Beykoz'lu Hanımların Yoğun İlgisi Vardı.

Ramazan-ı Şerif Ayını Uğurlarken Bir Gün Evvel Kadir Gecesi Olmasının Manevi Havası da Geceyi Güzelleştiren Etkenler Arasındaydı
...


BBP yine Gözyaşı grubuyla Ramazan ayına damga vurdu… 99 umuda yolculuk programı yüzlerce izleyenini derin düşüncelere hapsederek, gerçeklerle baş başa bıraktı.




BBP yine Gözyaşı grubuyla Ramazan ayına damga vurdu… 99 umuda yolculuk programı yüzlerce izleyenini derin düşüncelere hapsederek, gerçeklerle baş başa bıraktı.




Daha önce iki kez Gözyaşı grubunu Beykoz'a getirerek, manevi anlamda etkili düşüncelere yol açan BBP Beykoz İlçe Başkanlığı Alperen Ocakları Ramazan'ın bitmesine 3 günü kala Gözyaşı Grubu'nun gerçek efektlerle sahnelediği "99 umuda yolculuk" programıyla zihinleri alt üst etti.
Yaklaşık 500 davetlinin izlediği programda, insanın yaradılış itibariyle ne kadar mucizevi bir varlık olduğu anlatırken, dünya malı için gösterilen hırsın insanları maneviyattan uzaklaştırmasının yol açtığı tehlikelere dikkat çekildi.



Programın açılış konuşmasını yapan Büyük Birlik Parti Beykoz İlçe başkanı Özer Güneş, kutlu davamızın can yoldaşları diye hitap ettiği partililerine, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir gece yaşatmak istedikleri için bu programı düzenlediklerini söyledi.Son altı ay içinde Gözyaşı Grubu'nu 3. kez Beykoz'a getirmenin onurunu yaşadıklarını da ifade eden Güneş, kendilerine destek veren isimlere ve partililerine teşekkür etti. Özer Güneş, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de kısa bir değerlendirme yaparak, ilçe teşkilatı olarak, her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissedilen, temiz toplum, temiz siyaset sivil ve katılımcı demokrasi anlayışının tesis edilmesi gayesiyle; siyasetin kirliliğine bulaşmamış, üzerinde şaibeleri olmayan temiz bir araya getirme gayesiyle çalışmalar yaptıklarını belirtti.Teşkilatlarının kapılarının dün olduğu gibi bugünde, "bende Beykoz'a hizmet etmek istiyorum" diyen herkese açık olduğunu söyleyen Başkan Özer Güneş, tepeden inmeci, halkın iradesini hiçe sayanlara karşı, tabandan tavana, millete dayalı bir yapı inşa etmenin ana gayeleri olduğunu söyledi.



Başkan Özer Güneş'in konuşmasının ardından başlayan 99 umuda yolculuk programı heyecanlı bir şekilde izlenirken, program bittiğinde saatler 00:15'i gösteriyordu.Haber Merkezi

http://www.dostbeykoz.com.tr/
MİLLİ OCAK HABER
http://www.milliocak.com/haberdetay.asp?bolum=1574
Türk Milletinin üzerine çökmüş karabasan giderek çözülmekte ve zayıflamaktadır. Hainlerin planları bozulmakta, figüranları sürekli açığa düşmektedir. Milletin rağmına sürdürülen derin yolculuk sona yaklaşmıştır. Millet artık egemenliğine, iradesine sahip çıkmaktadır.

http://dava-vatan.blogspot.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.-----------------------------------------------------------------...."ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.comBu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.comDaha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tradresinde bu grubu ziyaret edin-~----------~----~----~----~------~----~------~--~--


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.