Devletten, şehitlerimiz için de özür bekliyorum anne!

HASAN AHMET EVLİYAOĞLU

Özür dilerim anneciğim, sana layık evlat olmaya çalıştım ama olamadım. Sigara içtim, doğuya gittim görev yaptım. Senin istemediğin nice şeyleri yaptım. Hayatta olsaydın da senden helallik isteyebilseydim keşke... Nur içinde yat!


Sigarayı bıraktım. Ama düşünmeyi bırakmadım anne. Düşünüyorum suçluyum anne. Olanlardan çok olmayanlara canım sıkılıyor anne. Olması gerekenler de bir türlü olmuyor anne. Düşünüyorum, dünya dönüyor ama hep mazlumlar ağlıyor, zalimler gülüyor anne.


Anne, devetimiz ilk defa sahip olamadığı insana işkence ile öldürülmesi dolayısıyla özür diledi. Ben devletten, bilindiği halde terörü durdurmadığı için, uçaklarımızı kaldırmadığı için ağlayan şehit annelerinden de özür dlemesini bekliyorum. Senin ve bütün annelerin adına... Devletten de askerden de özür bekliyorum anne.


Kaç gün önceden bilindiği hade, gerekli girişimde bulunmayanların, yargılanmasını, görevlerine son verilip hapsedilmesini de istiyorum ama kimsenin kılına dokunulmadı, şehitlerimiz onların boş vermişliği veya gizli bağlantı ve hesapları yüzünden şehit oldular anne. Ben böyle düşünüyorum. Yanlışlara neden sahip çıkılıyor. Neden 9 saat çatışma oluyor da, bir F-16 kalkmıyor anne.


Bu ülke kimin anne. Biz kimiz anne. Neden sivil ve askeri ayırım yapıp ayrı yargılarlar. Hukukta ikicilik neden anne? Neden yalışlara sahip çıkılır da şehitlerimiz üzerinden birileri iktidar üretme hesapları yapar, anlamıyorum anne.

Daha çok konuşacam ama, bu ülkede işkence var ve ondan insanlar ölüyor, korkuyorum anne. Ölmekten değil,zülme uğramaktan korkuyorum anne.Yanına gelmekten mutlu olurum ama... Ben ölünce hala zalimlerin iktidarı devam ediyor olacak..Hala zalimler yüznden nice canlar yanacak...

PKK dedikleri meğer devletin içinde, halkına kurşun sıkan gizli devletmiş anne. Gizli iktidarla varmış. Halkın iktidarına karşı direnen anne. Demokrasi filan aslında bir masalmış anne. Uyutulan ve sömürülen halkın sırtında ne iktidarlar varmış bilinmiyor hala anne.

Özür diler mi bilmiyorum anne. Senin hislerine tercüman olmak istiyorum ve ;


Devletten, askerden ve iktidardan şehitlerimiz için de özür bekliyorum anne!
http://www.alternatifiz.biz/2008/10/15/devletten-sehitlerimiz-icin-de-ozur-bekliyorum-anne/
--
Tarihine sahip çıkmayanların,istikballeri olmaz.
اللهم صلي وسلم وبارك عليك يا حبيبي ياشفيعي يا قرة عيني يا محمد
Yavuz Sultan Selim Diyor ki:

Bu seferlerimiz, bu sıkıntılarımız ve bu perişanlıklarımız, hep gönülleri birleştirmek, İslam Birliğini tesis etmek içindir.

Mülk Allah'ındır. Kim Allah'ın yardımı olmadan istediğini elde etmede zafere ulaştığını söylerse, Allah onu kahreder ve aşağı derecelere indirir.

Vükela ve ümeranın süslü elbiseler giymesi, padişahlarına tazimden ileri gelir. Biz Allah'tan başka kime tazime mecburuz ki, bu külfeti ihtiyar edelim? Bizim Padişahımız vücudu saran libasa değil, ruhun içindeki inanca bakar.

Serhat ERDEMLİ

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.