HALAYI ŞEHİTLER İÇİN ÇEKMİŞ!

Aktütün saldırısına rağmen, oğlunun sünnet düğünününde halay çeken vekil de bu bahanenin arkasına sığındı. İşte vekiln halay bahanesi...

17 askerimizin şehit olduğu Aktütün Karakolu saldırısının olduğu gün oğlu için sünnet düğünü yapan ve düğünde halay çeken AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, ilginç bir bahanenin arkasına soğındı.

Yoğun tepkiler üzerine açıklama yapan Kara, kendini savunarak, halayı asker için çektiğini söyledi.

Kara, şöyle konuştu: “Orada askere gidecek olan bir grup vardı. Onlar halay çekti. Bizim oralarda askere gitmeden önce halay çekilir. O halayı çekenler de askere gidecek bir gruptu. Ayrıca o halayın saldırıyı protesto eden bir yanı da vardı. Halay çekenler ‘Askere gidelim, PKK ile çatışalım’ diye sloganlar da attılar. Ben ise mevlithanları çağırtıp şehitlerimiz için mevlüt okuttum”

Sünneti iptal etmeyi düşündüklerinş yalnız davetyeleri 3 ay önce dağıttıkları için geri adım atamadıklarını söyleyen Kara şöyle devam etti: “Ancak, daveti 3 ay önceden tüm davetlilere ulaştırmıştık. Ayrıca, Ulaştırma Bakanımız da sünnet düğünümüzün yapılacağı Kilis’in merkeze bağlı Yavuzlu Beldesi’ne gelmişlerdi. Onun için erteleyemedik” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.