Abdullah Ünsal kardeşimizin vefatının 4. senesi...

  
   Bir kardeşimizi uğurlamıştık Hakkın Rahmetine, 25 Aralık 2004 günü ...
   Abdullah Ünsal kardeşimiz aramızdan ayrılalı tam 4 yıl oldu. Onun kısacık hayatını bir kez daha hatırlayalım.
   1970 yılında Erzincan'da doğmuştu. İlk ve Orta öğrenimini Erzincan'da tamamlayıp, 1987 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanmış ve 1993 yılında buradan mezun olmuştu. 
    Okul yıllarını İslami hassasiyeti yönünden sağlam temellere oturtmuştu. Başarılı öğrencilik gayreti ile verimli sonuçlar alarak çevresindekilere örnek bir hayat sergilemişti. Mezuniyet sonrası Erzincan'a dönmüş, orada kendilerine ait Hilal Kereste Fabrikasında çalışmaya başlamıştı.
    Sürekli yenilik peşinde koşan, araştıran bir kişiliği vardı. 1994 yılında mutlu bir evlilik yapmıştı. Bu evlilikten 2 çocuk dünyaya gelmişti. 
   Oğlunu küçük yaştan itibaren zorluklara ve hayatın gerçeklerine göre hazırlamış olan, hayatın zorluklarını bilen kültürlü bir babanın evladı idi. Zaman içerisinde kararlı çalışması sayesinde düzenli, çalışkan ve ufuk sahibi bir kişilik ortaya çıktı.
    Oğlunun ticari anlayışına güvenen babası bir süre sonra işlerin yönetimini kendisine bıraktı. O'da ticaretini istikrarlı bir şekilde büyüterek devam ettirdi. Bu sonuç onu yeni arayışlara itmişti. Erzincan'daki mesleğine yakın insanlarla tatlı bir rekabet ortamı oluşturarak onlarında gelişmelerine katkıda bulundu.
    Hırslı değildi. Sürekli paylaşmayı ve birlikte gelişmeyi hedefledi. Bu duygular onu daha da büyük ölçekli işlere yönlendirdi. Yurt dışından kereste ithaline başladı. Bu arada Erzincan'daki ticari anlayışa katkıda bulunmak için Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine girdi. Burada başkan vekilliği yaptı. Ticari işlerini takip amacıyla ortaklarıyla gittiği Ukrayna'da 25 Kasım 2004 günü elim bir trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası ameliyata alındı. Bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
    26 Kasım 2004 Cuma günü saat 20.30' da sevenlerinden ayrıldı. Samimi kardeşleri, cenazesini alıp memleketine götürdü ve çok büyük bir kalabalıkla Hakkın Rahmetine uğurlandı... 
   Vefatının 4. yılında, aramızdan genç yaşta ayrılan Abdullah kardeşimizi bir kez  daha Rahmetle anıyoruz.
MEKANIN CENNET OLSUN
BAŞIMIZIN TACI, BİRİCİK KARDEŞİMİZ...
SENİ UNUTMADIK VE UNUTMAYACAĞIZ
Rahman ve Rahim olan Yüce  'ımız
kardeşimizi cennetinle mükafatlandır...
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
Bu değerli kardeşimizin ruhuna hediyeler göndermek istiyoruz...
Tanımıyor olabilirsiniz, ahirette tanışmanız dileği, temennisi ile...
Tanıyan kardeşlerimizden de hasseten,
hasıl olacak sevabı Merhum Abdullah Ünsal kardeşimizin ruhuna hediye etmek üzere,
Yasin-i Şerifler okuyalım, dualar edelim inşAllah...
ve yüce   'ımıza emanet olun...
 
Not: Merhum kardeşimizin cenaze anındaki fotoğraflarından birkaçı ektedir bakabilirsiniz...

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
http://groups.google.com/group/gonulerleri  GENÇ GÖNÜLERLERİ Mail Grubu'nda olduğunuz için bu mektubu aldınız. Site yönetimi ile tanışmak için,  abdulmevla1@hotmail.com  mail adresini MSN nize ekleyebilir, her konuda fikirlerinizi, bilgilerinizi paylaşabilir yahut mail almak istemezseniz irtibat kurabilirsiniz...

-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

3 yorum:

  1. Abdullah benim üniversiteden yakın, sevdiğim bir arkadaşımdı,
    yukardaki anlatım gerçekten Abdullah ın kişiliğine tam oturuyor, çok aksiyoner bir kişiliği vardı, bir çok kişinin hidayetine vesile olmuştu,bu elim kaza sonucu Cebabı Hak çok arzuladığını umduğum şehadet makamına ulaştırmıştır inşallah.Mevla gani gani rahmet eylesin, geride kalan yakınlarına selamet versin.Murat

    YanıtlaSil
  2. Babam icin boyle seyler yazmis olmaniz cok guzel ve beni cok duygulandirdi simdi buyudum ve okuyorum ve cok mutlu oluyorum emeginize saglik . Dilara Ünsal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilara, ben erzincandan feyza. Sana ulaşmaya çalışıyorum ancak bulamıyorum. Annem de anneni arıyor. Bana ulaşır mısın?
      feyzanur26arslan@gmail.com

      Sil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.