İŞTE CHP'NİN İMAMI!


İşte CHP'nin imamı CHP'nin İmam'ı Vakit'e yaptığı açıklamalar ile şaşırtmadı! Aslan Değirmenci'nin haberi "Meyhaneye dost, camiye düşman" tavrıyla bilinen Çankaya Belediyesi'nin 2. adamı emekli imam İsa Varlı, çarşaf ve başörtü istismarcısı CHP'nin Beypazarı Belediye Başkan adayı oldu.

Yıldız Evler Mahallesi'nde bulunan 29 yıllık Köşk Camii'nin yeniden inşasını mühürleyerek bölge halkını mağdur eden CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın 4 yıl Genel Başkan Yardımcılığını üstlenen Varlı, o günlerde sorularımıza cevap vermezken bugün bülbül kesildi. Vakit'e konuşan Varlı, 'CHP'nin imamı da ancak bu kadar olur' dedirtecek açıklamalarda bulundu. CHP'NİN EMRİNDEYİM! Çankaya Belediyesi'nin cami düşmanlığı konusuna girmek istemediğini belirterek söze başlayan Varlı, bakın neler dedi: "CHP'li yöneticiler benimle birebir görüşerek Beypazarı adaylığı konusunda fikrimi aldılar. Beni oradan aday yapmak istediklerini ilettiler. Ben de kabul ettim. Sonuçta hizmet aşkı… Kaçamayız. Bana gelen teklif bir onurdur. Ben, 'Emriniz olur' dedim ve göreve talip oldum. Sonra tek bir yöneticimiz değil, bu karar tüm yetkili organlarımız tarafından desteklendi." HAC VE PEYGAMBER EFENDİMİZ'E HAKARETİ SAVUNAN İMAM! "SAV, HAKARET ETMEDİ, ESPRİ YAPTI" CHP'nin imamı Varlı; "Adaylığımı CHP Genel Sekreteri Önder Sav da destekliyor. Kendisi son derece inançlıdır. İnançlara saygılıdır. Ben 30 yıldır bu insanların içindeyim. Bilmez miyim kimin ne olduğunu? Hac ve Peygamber Efendimiz şakasıyla gündeme geldi. Ya, o sadece bir espriydi… Zaten esprili bir insan Sayın Sav. Bu iş politikaya alet edildi. Doğru değerlendirilmeliydi. Benim hayat felsefemde doğru değerlendirmenin yeri çok önemlidir" diye konuştu. BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINI DA SAVUNDU "CHP örtünme konusunda gayet açık davranıyor. Kimsenin kılık kıyafetine karışmıyor" diyen Varlı, "Tek sorun başörtüsü gibi dönüp dolaşıp onu konuşmak yanlış. CHP'nin başörtüsü ile kavgası da yok. Ama kanunlar var. Buna da riayet edilmeli. Başörtüsü yüzünden devlet ile kavga etmeye lüzum yok. Biz sadece sonra siyasi simge olarak kullanılmasına karşıyız. Sonra İslâm'ın bir tek emri başörtüsü de değil. Aslında olaya din anlamında bakarak, hadislere de dayanarak konuşmak istiyorum. Ancak şimdi zamanı değil" dedi. ASLAN DEĞİRMENCİ / VAKİT-
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

1 yorum:

  1. Emekli imam İsa Varlı,dinden uzaklaşmış biri!Önder Sav,inançlı değildir.Hac ibadeti ve Peygamber efendimiz şaka,espri konusu olamaz.CHP'nin,insanların kılık kıyafetine karıştığını biliyoruz!CHP'nin başörtü ile kavgası da var!İsa Varlı'nın bahsettiği gibi bir kanun yok ortada!Başörtüsü yüzünden devlet ile kavga edilmiyor.Başörtü siyasi simge olarak kullanılmıyor,başörtüyü siyasi simge yapmaya çalışan CHP'li yöneticilerdir!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.