T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) ÇAY'DA KANUN'LAR İŞLEMİYOR !! ..

 
ÇAY'DA KANUNLAR İŞLEMİYOR !! ..
YASALAR NEDEN ÇİĞNENİYOR ?? ..

 

(TEKRAR) GEÇMİŞİNDEN  BELLİ !!  ..

 
Yüce kaçıyor, Mümtaz Geliyor

22.10.2008 - http://www.karadenizgundem.com/

Çay işletmeleri Genel Müdürü Ekrem Yüce çayı ve çaykur’u bitirdikten sonra Rize’yi terk ediyor.

 

Karadeniz gündem.-Özel

 Uzun yıllardan beri çay işletmeleri genel müdürlüğü görevini yürüten Ekrem Yüce görevini bırakıyor. Önümüzdeki ay görevden ayrılacağı öğrenilen Yüce’nin memleketi Sakarya’da AKP’den belediye başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi.

Çaykur genelmüdürlüğü görevine getirilmeden önce, Erenler belediye başkanlığı yapan Yüce, başkanlık yaptığı süre içerisinde YIMPAŞ’a ait bir inşaatta usulsüz ruhsat verdiği, başkanlık görevi süresince SP’lilerle sürekli ters düştüğü, Saadet partili bazı vatandaşlarla ciddi tartışmalar yaşadığı, deprem sonrası erenler belediyesini yaklaşık 10 Trilyon lira borç bırakarak Çaykur genel müdürü olduğu ortaya çıktı.

Üreticinin alın terini reklama yatırdı, Kendi medyasını oluşturdu, Üreticiyi ve Çaykur´u perişan etti şimdide kaçıyor!

Sakarya SP teşkilatları genel müdür Ekrem yüce’nin belediye başkanı adayı olması durumunda Yüce’nin, Erenler belediye başkanlığı yaptığı yıllarda nasıl bir hizmet anlayışı içerisinde olduğunu, belediye’yi nasıl trilyonlarca lira borçlandırdığı, Depremzedelerin yaşamlarının en zor gününde Yüce’nin nasıl kaçıp gittiğine dair bir dosya açıklayacakları öğrenildi.

 

Yüce’nin yerine kim geliyor?

 

Çay işletmeleri genel müdürü Ekrem Yüce  “Çaykur altın yılını yaşıyor” şeklinde açıklamalara yaparak arkasına aldığı işbirlikçi bazı gazetecilerle aylardır seçim yatırımı yaptığı bir gerçek.

 

Kendisini eleştiren gazete ve gazetecilere Çaykur reklâmı vermeyerek ahlakı davranmayan Yüce, son aylarda çay üreticisi ve Çaykur işçisinin alın terinin karşılığını vermekte sıkıntılar yaşamasına rağmen kendi medyasına giderayak yeni reklâmlar vermeye başladı.

Çaykur tarihinin en büyük ekonomik krizin eşiğine getiren Yüce, çay üreticilerinin ve Çaykur, Ziraat Bankasından kredi almak zorunda kaldığı ortaya çıktı. Banka kredisiyle yaklaşan yerel seçimler öncesi çay paralarını ödeyecekleri taahhüdünde bulunan Yüce’nin Sakarya’da AKP den belediye başkan aday adayı olacağı ancak aday gösterilmesi için şansının olmadığı iddia edildi.

Aday adaylığı için hazırlanan Yüce’den boşalacak çay işletmeleri genel müdürlüğü görevine yine AKP’li bir ismin getirileceği öğrenildi. .... ...

                  FABRİKATÖR ^^^^TEFTİŞTE ..

 

 

 

DEVLET BİRİMLERİNDEN BİRİNİN KONU HAKKINDAKİ RAPORU ..

-------------------------------------------------------------------------------------------

“ … ….  … 2006 yılından itibaren “ Pekşeker” markası altında şeker üretimine başladığı, söz konusu şekerin ambalajında  “Çay-Kur iştiraki olan Çaysan. Marmara Çay hissedarıdır”  şeklinde ibare ile Çay-Kur logosunun bulunduğu tespit edilmiştir.   556 sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde  Kararname çerçevesinde tescilli bir markanın başka bir mamulde kullanılmasının mümkün olmadığı  … …     ….      Denetim raporunda yer almış bulunmaktadır. 

                                                         ………..        ……….

 

                                                                                                 İMZA

---------------------------------------------------------------------------------------------

 İHBARDIR ..

G. Md. E.YÜCE,  BU KONUDA MEMURLARININDA SANA İHBARLARI OLDUĞU, BİR ÇOK İŞLEM YAPILDIĞI VE YAPILMAKTA OLDUĞU HALDE, DEVLET KURUMUMUZ ÇAY-KUR HALEN TÜRKİYE PİYASASININ % 60 INI ELİNDE TUTARKEN, ÇAY-KUR ŞEKER FABRİKASI KURMUŞ GİBİ GÖRÜNTÜ VEREREK BU KURULUŞA  BÜYÜK PARALAR KAZANDIRIYORSUN. 

 

BİZİM SAYEMİZDE PARA KAZANAN DEVLET KURUMUMUZLA HİÇ BİR TİCARİ ORTAKLIĞI BULUNMAYAN bir Şirkete,  PEK ÇOK DİĞER BAYİLERDEN, HALKIMIZDAN, FİYATI VE KALİTESİ HAKKINDA  ŞİKAYET  GELEN PEKŞEKER’E ..

 

BİZZAT ÜRÜNLERİNİ TOPLATIP, ÇAY-KUR ADI İHLALİNİ BİZZAT SENİN, MAHKEMELERE ÇOKTAN İŞLEM YAPTIRMAN GEREKİRKEN, SEN GÖREVİNİ YAPAN BİR ÇOK MEMURUNU SIRF BU FABRİKAYI VE DE “GİZLİ ORTAKLARINI” KORUMAK İÇİN SÜRDÜRDÜN, EMEKLİ OLMALARINA SEBEP OLDUN .. Haklarında iftiralar attırdın, onurlarıyla oynadın ..  Ancak sen bunları yaparken suçların arttı ..

 

DİĞER PEK ÇOK HUSUSLA BİRLİKTE  EKİBİNLE ..

TCK’ NIN AĞIR CEZA MADDELERİNE TIRMANDIN..

 

SAHİ E.YÜCE, SEN GENE YANINA GÜÇLÜ ADAMLARINI  !! ALIP, DİĞER BAYİLERİ TOPLAYIP, “ BU ŞEKER BİZİM ŞEKERİMİZ .. BUNU SATACAKSINIZ.. Pahalı olabilir .. (diğerleri ŞEKERİ 6 ay vadeli satılırken), hem de peşin ödeyeceksiniz .. deyip, yeri göğü gür sesinle inletip .. 

 

BU ŞEKİLDE ŞEKER SATIŞINA DEVAM EDİYORMUSUN ..

                                                                        SANA  HAYIRLI  İŞLER ..

ÇAY’DA İHBARLAR YÜKSELEREK DEVAM EDECEK ..

-------------------------------------------------------------------------------------------

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.