T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) ÇAY'DA SORULU REKLAM ?? ** ..

DOĞRU HABER .. ÇÜNKÜ KİMSEDEN REKLAM ALMIYORUZ !! ..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şehitlere Anıt Yok .. header- Haber Merkezi  Aralık 17,2008
image
Yıkıldı, Yapılmadı!
(Haber Merkezi)-
Sahil Yolu çalışmaları nedeniyle yıkılan Rize’deki Şehitler Anıtının yerine yenisi yapılmadı. Rize’nin Kurtuluşu anısına yaptırılan 2 Mart Kurtuluş Şehitleri Anıtı’nın yeniden yapılmamasının yanında, İyidere’de turizme katkı sağlayacağı umuduyla 35 Bin YTL’ye ‘Pileki Anıtı’ yaptırılması ise Rize’de tepkilere neden oldu.  Rize’nin sembollerinden bir tanesi olduğu kaydedilen ‘Şehitler Anıtı’, Karadeniz Sahil Yolu güzergahında kaldığı için yıkıldı, ancak aradan yıllar geçmesine rağmen yerine yenisi yapılmadı. Yıkılan şehitler anıtının yerine yenisi yapılmazken, geride bıraktığımız günlerde İyidere’de 35 bin YTL harcanarak ‘pileki taşı anıtı’ yapılması dikkat çekti. Yıkılan anıt görseli ile Rize’nin simgelerinden bir tanesi olarak kabul edilirken, bu anıtın yerine Özel İdare tarafından ilçelerde standart olarak yapılan klişe bir anıtın yapılmaya hazırlandığı öğrenildi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
     
 
      Marifetli il müdürü Yılmaz
Devletin verdiği yetkileri keyfi kullanan gençlik il müdürü Ömer Yılmaz´ın marifetleri bitmiyor.

Akıl almadık yöntemlerle göreve gelen Rize gençlik il müdürü Ömer Yılmaz´ın marifetleri bitmek bilmiyor.

Müdür Yılmaz,yasaları hiçe sayarak kurumun reklam işlerini eş dostla paylaştı mı ?

Resmi bir kurumda müdür olan bir görevlinin ortak olduğu iddia edilen  yerel bir internet haber sitesinin çalışanlarına milyarlık reklam işini nasıl verdi ?

Müdür Yılmaz,Devletin resmi bir kurumunda yapılan bir işi ihale etmeden nasıl verdi ?

Müdür Yılmaz,Devlet İhalae Kanunu na göre ihale yapılması gereken bu reklam işini ihale etmeyerek  yandaşlarına peşkeş çekerek suç işlemedi mi ?

İl kapalı spor salonunda ki reklam ve tanıtım işlerini kimler kaça aldı ?

Yapılan bu işle ilgili kamuoyu neden bilgilendirilmedi ?

Ayrıntılar gelecek...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Bakırcı kimleri kendi şirketine yönlendiiriyor ..
ANAP Rize Eski millet vekili Ahmet Kabil belediye başkanı Halil Bakirci “ nin yanlış adres aradığını söyleyerek” Belediyeye gelenleri nasıl kendi inşaat firmasına yönlendirdiğini söylesin. Kaybedeceğini anlayınca aramızda hiçbir sorun olmamasına rağmen bana yükleniyor. Benim verilmeyecek hesabım yok” dedi.

Musa Yazıcı

Eski ANAP millet vekili Ahmet Kabil Rize Belediye Başkanı Halil Bakirci nin  koltuğunun sallantıda olması nedeniyle kendisine saldırdığını söyledi.Eski ANAP millet vekili Ahmet Kabil  kendi binasında düzenlediği basın toplantısında “ Sayın Bakirci bana saygısızlık yapmadığını söylüyor. Sayın Bakırcı başkanlığı kazanınca tebrik etmek için randevu istedim, bana randevu vermedi.daha sonra yerel televizyonlara çıkarak Kabiller gibi 30 tüccar Rize’yi sömürüyor diyerek ticari itibarımızı hedef aldı.. Bunlar saygısızlık değimli. Sayın başkanın saygı anlayışı bu mu?  Cengiz Topel caddesinde şahsımıza ait iş yerini  satliğa çıkardı. Rize de 100 ün üzerinde iş yeri sattı . Sattığı iş yerleri önce içinde oturanlara teklif edildi. Bizim iş yerimiz önce  600 milyar olarak değerlendirildi. Günlerce TV lerde bizim iş yerinin tabelası gösterilerek açık ihale ile satılacağını söyledi. Çeşitli iş adamlarını gezerek  burayı satın alın dedi. Sonra fiyatı 800 milyara çıkardı ve en san  bize  1 trilyon 50 milyara sattı. Hatta  belediye başkanı olduğunda ilk olarak bizim iş yerinin kirasını 1 milyar yaparak  5 yıllık peşin istedi. Bunun hiçbir örneği yok. Ayrıca belediye imarı ve karayolları projesinde iş yerimizin önü  yol olarak görüldüğü halde bizim iş yerimiz olduğu için yolu kapatarak buranın başkanı benim ben ne dersem o olur diyerek yolu trafiğe kapattı” dedi.

 

     Ahmet Kabil” Sayın başkan  uzaktan akraba olduğumuzu söylüyor, doğrudur, akraba olduğumuz için mi yerden yere vurmaya çalışıyor. Onların köyünde ki okulu  ben yaptırdım, orda okumazsa idi , şimdi başkan bile olamazdı. AKP den aday olmamı istiyor. Ben 3 dönem millet vekilliği yaptım. Benim AKP den aday olmam söz konusu değil. O önce kendi koltuğunu sağlama alsın. Sayın Bakırcı’ yı çok iyi tanıdığım için Rize’nin yeni bir yüze ihtiyacı var dedim. Gücün yetiyorsa gel ikimizde bağımsız aday olalım senin 3 katın oy almazsam namerdim. Öyle Başbakanın arkasına sığınıp bana cevap vermesin. Ben milletvekili olduğum dönemde Rize’ye neler yaptığımı öğrenmesi i,çin şöyle Kale’ye çıkıp sağa sola bir baksın. Eğer gözleri miyop değilse neler yaptığımı görür.Beni TBMM’de Rize’nin haklarını savunmadığımı iddia ediyor. Kendi üç  milletvekilinin geçen dönem  konuştuklarının toplamından 2 kat konuşmuş, Rize’nin ve Rizelinin hakkını savunmuşum. Bunu TBMM kayıtlarında internetten bulabilir” dedi.

 

     Eski Millet vekili Ahmet Kabil,  “Belediye başkanı Halil Bakirci nin belediye ye gelen arsa sahiplerini  nasıl kendi firmasına yönlendirdiğini herkes biliyor” dedi.

image

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Misyonerler Dolaşıyor !..

- Haber Merkezi - Aralık 17,2008 - http://www.gazetevice.net/

 

Rize’de Esnaflara İncil Dağıtarak Hıristiyanlığa Davet Eden Güney Afrika Uyruklu 2 Kişi Gözaltına Alındı ..
(Haber Merkezi)-
Rize'de, İncil dağıtarak misyonerlik faaliyetinde bulundukları iddiasıyla yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturmayı yürüten savcılık gözaltına alınan 2 kişiyi serbest bıraktı.
Rize'de, Güney Afrika Cumhuriyeti uyruklu bazı kişilerin ev ve işyerlerinin önüne gizlice İncil ve Hıristiyanlıkla ilgili CD'ler bıraktıkları saptandı. Gözaltına alınan 2 kişi savcılıkça serbest bırakıldı. 
Son günlerde bazı ev ve iş yerlerinin önüne bırakılan paketlerden İncil ve Hıristiyanlığın konu edildiği film CD'lerinin çıktığı yönündeki ihbarı değerlendiren Rize Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güney Afrika Cumhuriyeti uyruklu 2 kişiyi İncil dağıtırken gözaltına aldı. 
Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda grubun 12 kişi olduğu ve kent merkezinde bir otelde kaldıkları, ev ve iş yerlerine İncil ve Hıristiyanlıkla ilgili kayıtlar bulunan CD'lerin yer aldığı paketler bıraktıkları belirlendi. 

Konuyla ilgili bilgi veren Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, İncil dağıtırken gözaltına alınan iki kişinin Cumhuriyet Savcılığı'nca, suç unsuru olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığını söyledi. 
Bu arada işyerinin önüne İncil bulunan bir paket bırakılan Ali Korkmaz, sabah geldiğinde paketi gördüğünü, içinden İncil ve CD'ler çıktığını belirterek, “Bazı komşulara da bırakılmış. Evlere bırakıldığını da öğrendik. Hıristiyanlığı tanıtmak istiyorlar. Müslümanların bu tahriklere aldırış etmemesi gerekir” dedi.  http://www.gazetevice.net/

------------------------------------------------------------

REKLAM YILDIZI'NA HESAP              SORAN YOK !!

Çaykur genel müdürlüğü görevine getirilmeden önce, Erenler belediye başkanlığı yapan Yüce, başkanlık yaptığı süre içerisinde YIMPAŞ’a ait bir inşaatta usulsüz ruhsat verdiği, başkanlık görevi süresince SP’lilerle sürekli ters düştüğü, Saadet partili bazı vatandaşlarla ciddi tartışmalar yaşadığı, deprem sonrası erenler belediyesini yaklaşık 10 Trilyon lira borç bırakarak Çaykur genel müdürü olduğu ortaya çıktı.

Üreticinin alın terini reklama yatırdı, Kendi medyasını oluşturdu, Üreticiyi ve Çaykur´u perişan etti ........

.... - -  İHBARDIR .. * * * * * >>>>>

 ------------------------------------------------------------

2008-05-07  

ÇAYKUR KİME HİZMET EDİYOR - http://www.haberci53.com/

ÇAYKUR KİME HİZMET EDİYOR ..

Çaykur Rizespor bu sezon Türkcell Süper lige 5 yılın ardından veda etti. 33 haftadır bu takımı takip ediyorum. Konuşulacak o kadar şey varki bitmez. Ama zamanlar hepsini burada yazacağım. Ama bu yazımda Çaykur’un Rizespora faydası ve bunun dışında gelişen olayları değerlendireceğim.

Çaykur Rizesporun en büyük sponsoru gibi duruyor. Zira Ekrem Yüce Klüpte İkinci Başkan ve As Başkan görevinde. Bu görevde neler yaptığında tartışılır zaten. Genel tabloya bakıldığında her şey ortada. Türkcell süper liginde Rizesporun sponsorluğunun yanında Telelig programına sponsor olan yılda 6-9 Trilyon parayı buraya aktaran Çaykur Rizespora gelindiğinde eli bu kadar açık değil. Hele Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin bunun dışında farklı çalışmalarıda var. Kendisi bildiğiniz gibi Sakarya’lıdır. Buraya kadar normal buna bir şey dediğimiz yok. Ama ne zamanki Benim Fadima Halamı yağmur çamur demeden dağ bayırda topladığı çayların parasını alıpta Çayla hiç ilgisi olmayan bölgelere aktarırsan o zaman bir yerde sorun var. Açıklayayım Çaykur Rizespora para verirken bu kadar cimri olurken bölgede bunun yanı sıra Asya ligde mücadele eden ve en azından çayla birazcık ilgisi olan Orduspor Giresunspor var. Bunlara en ufak bir yardımı yok. Ama Çayla ne alakası varsa Sakaryaspor’un stad reklamlarında Çaykur var. Yani Sakaryaspora gelir aktarılmış. Alakası şu Ekrem Yüce Sakarya’lı. Bunuda geçtim. Rize’de ve bölgemizde yüzlerce yayla festivali olurken Çaykur bunlara destek verme konusunda cılız kalırken kaldıki vermeyebilir kendi fikridir ama Sakarya’da yapılan yayla şenliklerine sponspor olunuyor. Hadi bunuda geçtik tamam memleketine bir şeyler yapmak istiyorsun bari ayrımcılık yapma. Benim Fadime halamın Hasan Amcamın sabah 5 de kalkıp gittiği çaylıktan fiyatı bugün enflasyona göre çok düşük olan çayının parasını kendi bölgene aktarma hakkını sana kimse vermez sanırım. Rizepora zaten faydanız ortada. Sanırım bugün takımla görüşmeye gitseniz futbolculardan bir çoğu sizi tanımaz. Bir yerlere destek verecekseniz önce bölgenize o çayın sahibine o çayı toplayanlara destek verin.

İşte konunun özeti. Yani biz içimizdeki kendi değerlerimizden sorun yaşıyoruz. Bu yıl ise Türkcell Süper ligde klüplere aktarılan paraların bir çoğu yok. Yani gelir çok düşük olacak. Rizesporu bu yönden biraz zor günler bekliyor. Bunun için şimdi bu gibi büyük sektörlere büyük iş düşüyor. Umarım üzerlerine düşen görevi yaparlar.

-------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------

USULSÜZLÜKLERE DE DOYMUYOR ..

 

ÇAY-KUR'DA ATAMA VE TERFİLERDE KEYFİYET  ..

 

ANAYASA, KANUNLAR, TÜZÜK VE YÖNETMELİKLER DEĞİL ..

 

KURSLA, SINAVLA, KARİYER, TAHSİL VE ALINTERİYLE HAKEDİLEN " DEVLET MEMURUNUN TERFİ " LERİNDE .. YASALAR DEĞİL ..  GENEL MÜDÜR EKREM YÜCE'NİN TERCİH KEYFİYETLERİ .. !! ?? ESAS ALINIYOR .. DİĞER BÜROKRATLARDA BU KANUNSUZLUKLARA SEYİRCİ Mİ KALACAK  !!  ??  ..

-----------------------------------------------------------------------------------

HAVA KURŞUN GİBİ AĞIR ..  İHBAR BAŞVURULARI SÜRÜYOR ..

------------------------------------------------------------------------------

 



 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.