T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Başörtülü Arabistan’a, Çarşaflı CHP’ye!

 

Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çarşaflı kadınlara rozet takmasına yönelik tartışmaları doğal bulduğunu söyledi.  
  
Demirel, "Güzel olan şey, tartışılabilmesidir. Siyasi işler hakkında kararı halk verir, sandık var." dedi. Ardından kendisiyle özdeşleşen sözünü bir cümle daha ilave ederek hatırlattı: "Dün dündür, bugün bugündür. Yarın da yarındır."

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyet Demirel'i Güniz Sokak'taki evinde ziyaret etti. Demirel, burada bir gazetecinin, "Deniz Baykal'ın, sizin geçmişte kullandığınız esnek siyaset diline döndüğünü söyleyebilir miyiz? Sizin 'dün dündür bugün bugündür' ifadeniz Baykal'ın yaptıklarıyla örtüşüyor mu?" şeklindeki sorusu üzerine şunları kaydetti: "Herkesin bir yoğurt yiyiş tarzı var. 'Dün dündür, bugün bugündür' doğrudur, çünkü dünkü şartlarla bugünkü şartlar birbirinden farklıdır. Bugün hâlâ dünde yaşıyorsanız gerilerde kalmışsınızdır. Dünde yaşanmaz, bugünde yaşayacaksınız, yarının imkanlarından da yararlanacaksınız. Slogan sadece 'Dün dündür bugün bugündür' değil, 'Dün dündür, bugün bugündür, yarın da yarındır'. Bugünle yarın arasındaki fırsatlardan iyi yararlanacaksınız."

Bu arada Süleyman Soylu, DP'nin 9. Olağan Kongresi'nin büyük bir başarıyla tamamlandığını, Türkiye'nin önüne bir alternatif koymak adına büyük bir heyecan duyduklarını söyledi. Soylu, "Türkiye'nin ortaya koyduğu bilgi birikimini Güniz Sokak'tan alıp bütün Türkiye'ye yansıtma olanağı sağladınız. Bu bilgi birikimiyle daha emin adımlarla yürüyoruz." dedi. Demirel ise Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve bugünkü Demokrat Parti'nin misyon partileri olduğunu vurguladı. Demirel, bu misyonun Türkiye'nin mutluluğu, barışı, refahı ve kalkınması olduğunu belirtti. 
Zaman

http://www.derindusunce.org/2008/11/28/basortulu-arabistana-carsafli-chpye/



--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
(www.vtunnel.com adresinden girebilirsiniz. Yasak yok.)
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
---------------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.