(anadoluhaber) HABER: Batı Trakya’da Azınlık okullarında encümen heyeti seçimleri yapılıyor

HABER: Batı Trakya'da Azınlık okullarında encümen heyeti seçimleri yapılıyor
HABERAktuel -Haber Merkezi
Batı Trakya'daki Birinci ve İkinci Dereceli Azınlık okullarında yeni Encümen Heyetleri seçimleri gerçekleştirilecek. Seçimler, 08:00-17:00 saatleri arasında Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreterliği tarafından oluşturulacak üçer kişilik seçim komisyonları huzurunda ve okul binalarının dersliklerinde öğrenci anne, baba ve velileri arasında yapılacak.

17 Kasım 2008 tarihinde Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreterliği'nce ilan edilen seçimlerde encümen heyeti için aday olmayı isteyen öğrenci anne, baba ve velileri karar ilanından itibaren beş gün içerisinde adaylık başvuru dilekçelerini ilettiler. Her üç yılda bir Bölge Genel Sekreterliği tarafından ilan edilerek Aralık ayında Azınlık okullarında okuyan öğrenci ebeveyn ve velileri arasında yapılan seçimler, aday listelerinin onaylanmasının ardından her Azınlık okulu için ayrı ayrı yapıldığından ve oy kullanma hakkı yalnızca okulun bulunduğu köy, kasaba, şehir veya mahallede sürekli olarak ikamet eden ve okulda okuyan öğrenci ebeveyn ve velilerine ait olduğundan Batı Trakya Türk Azınlığı'nın seçimlere yüksek oranda katılması gerekmektedir.
Devami:
 
 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.