T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Hükümete çağrı: İsrail ile tüm ilişkileri kesin (‘DOSTLUK GRUBUNU LAĞVEDİN’)

Hükümete çağrı: İsrail ile tüm ilişkileri kesin

 

'DOSTLUK GRUBUNU LAĞVEDİN'

 

İsrail, Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarında 30 farklı hedefi vurdu. Ölü sayısı 300'ü bulurken, yaralı sayısı bini aştı. Siyonist işgal devleti İsrail'in Filistin'e yaptığı soykırıma ise sivil toplum örgütlerinden çok sert tepkiler geldi. İsrail'in yok olması için Müslümanları duaya davet eden temsilciler, "Siyonistler insan soyundan değil, cehennemin dibinden fışkırıp gelmiş gibiler" değerlendirmelerinde bulundular. Dünyanın gözü önünde soykırım yapan terörist İsrail'i kınayan milyonlar ise Osmanlı Devleti'nin mirasçısı olan Türkiye Cumhuriyeti devletini çok önemli adımlar atmaya çağırdı. Siyonistlerin son vahşeti, TBMM çatısı altında görev yapan Türk-İsrail Dostluk Grubu'nu da akıllara getirdi. SP ve BBP yaptıkları çağrı ile dostluk grubunun lağvedilmesini isterken, İsrail Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, "İstifa etmeyi düşünmüyorum" dedi.

 

Aslan Değirmenci'nin haberi

 

 

1: Terörist İsrail ile yürütülmekte olan güvenlik ve diğer alanlardaki işbirliği anlaşmalarını derhal iptal edin.

2: Terörist İsrail ile askeri alandaki bütün işbirliklerine derhal son verin.

3: Siyonist elçiliğini bir an önce kapatın. Büyükelçiyi sınırdışı edin.

4: Hava sahamızı İsrailli pilotların eğitimine kapatın.

5: Meclis, Türk-İsrail Dostluk Grubunu lağvedin.

Sivil toplum örgütlerinin liderleri de, bu çağrılara destek verdiler.

"TÜM İLİŞKİLERİMİZİ KESELİM"

*Hizmet-İş: Ortadoğu yanıyor, dünya seyrediyor. Dünyadaki ve bölgemizdeki işbirlikçi devletler, bu zulme tepkisiz kalabilir. Ancak bizim böyle bir hakkımız yok. Biz tarihimiz, dinimiz ve vicdanımız gereği kardeşimiz Filistin halkı için her türlü fedakârlığı göze almak zorundayız. Derhal İsrail Büyükelçiliği kapatılmalı ve terör devleti ile tüm ilişkiler kesilmelidir. Yazıklar olsun bu katliamlara seyirci kalan uluslararası topluma ve devletlere...

"LANETLİYORUZ"

*Memur-Sen: Gazze'de yağdırdığı bombalarla çoluk çocuk onlarca masum insanı katleden işgalci İsrail, başta İslâm Âlemi olmak üzere tüm insanlığın nefretini kazanmıştır. Dünyanın en iğrenç terörist devleti olan İsrail'in masum Gazze halkına yönelik saldırısını lanetleyerek şiddetle kınıyoruz. Derhal İsrail ile olan tüm ilişkilerimizi sonlandırmalıyız.

"TÜM BAĞLARIMIZI KOPARTALIM"

*Saadet Partisi Gençlik Kolları: İnanç değerlerinde var olan bir saldırganlıkla saldırıyorlar. Saldırı günü olarak Şabat'ı seçmeleri de anlamlı. İbadet aşkı ile katlettiler kardeşlerimizi. Daha ne diye bekliyoruz bu aşağılık Siyonistlerle tüm bağlarımızı kopartmak için.

"CEHENNEMLERİNDE YANACAKLAR"

*Özgür-Eğitim-Sen: Merhametsiz şeytan suratlı İsrail liderleri; ölü çocukların mezarları üzerine mi kuracaksınız devletinizi... Bu çocuklar size rahat verecekler mi? Bir çocuğun mezarı üstünde rahat rahat uyuyacağınızı mı sanıyorsunuz.? Çürümüş yüreğinize, birikmiş kininize ve hasedinize mi güveniyorsunuz? Bu kadar masum insanın öldüğü bir toprak parçası üzerinde beyinlerinizi zehirli sinekler kemirecek… Er ya da geç. Gazze'yi cehenneme çevirenler yarın kendi cehennemlerinde yanacaklar.

"SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR"

*Anadolu Gençlik Derneği: Bizim bu büyük vahşete ve soykırıma seyirci kalmamız mümkün değildir. AGD olarak 'haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır' sözü mucibince bu saldırıları bütün şiddetiyle lanetlediğimizi belirtmek istiyoruz. İslâm âlemi adına saldırılara karşı gerekli cevap gür bir şekilde verilmelidir. İsrail'in yaptıkları yanına kar kalmamalıdır.

"ŞEREFSİZLER"

*Sivil Düşünce Platformu: Dünyanın en şerefsiz ülkesi İsrail, sanki insan soyundan değil, cehennemin dibinden fışkırıp gelmiş gibi. Kimseyi adam yerine koymayan bu cehennem zebanilerini elbet bir gün bir fırtına gelip kavuracak! Bu fırtına yalnız Siyonistleri değil, işbirlikçileri de içine alacak.

"YOK OLMALARI İÇİN DUA EDELİM"

*Özerk Diyanet Evkaf Sendikası: Tahrif edilmiş Tevrat'tan aldıkları ilhamla en ilkel, en barbar işkence metotlarını çoluk-çocuk demeden, kadın-yaşlı, hasta bırakmadan zulme devam ederken, son saldırı ile tüm şeytanlıklarını dünyaya ispatlayan İsrail'in yok olması için tüm Müslümanları Rabbimize dua etmeye davet ediyoruz.

"KINIYORUZ"

*Memur-Der Federasyonu: Tüm dünya kamuoyunun önünde yapılan bu mezalimin sonu nereye varacak? Bu rezalete kim dur diyecek? Bugün seyirci kalanlar acaba neye hizmet ediyorlar? Memur-Der olarak bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Tüm dünya kamuoyunu acilen göreve davet ediyoruz.

"SİYONİSTLERİN ELÇİSİNİ DEFEDİN"

*KUDÜS-DER: Gazze'de şiddete, işgale, katliama kulaklarını ve gözlerini kapatan bütün dünya yöneticileri, bu insanlığa karşı işlenen suçun ortaklarıdır, sorumlularıdır. 60 yıldır kana doymayan ve kendilerine dini bir vazife edindikleri 'arz-ı mevud' hayalleri ile kan akıtan katil ve azmış Siyonistler, kudurmuş bir hayvan gibi kutsal beldelerde kan akıtırken, onlara göz yuman bölgenin kudretli petrol şeyhleri, çağın firavunları ve saltanatları dünyaya nam salmış sapkın liderleri, en az Siyonist zalimler kadar insanlık suçu işlemektedirler. Türkiye derhal elçisini Tel Aviv'den geri çekmelidir. Buradaki Siyonist büyükelçisini de evine göndermelidir. Ülkemizde siyaset yapan her nefer bu tavrı cesurca sergilemedir."

"TEPKİ VERMEK ŞART"

*Dünya Evrensel Hafızlar Derneği: Kardeşlerimizi vuran her bombada biz de burada yıkılıyoruz. Gazze direniyor ama. Gazze dimdik ayakta. Bu zulüm biter muhakkak. Fakat zulme razı olmamak şart... Tepki vermek şart.

"BU SOYKIRIMDIR"

*Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu: Hepimiz dualarımız ile Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Kan ve gözyaşından beslenen vampirleri kınıyoruz. Bu soykırımdır ve topyekûn lanetlenmelidir.

'DOSTLUK GRUBUNU LAĞVEDİN' ÇAĞRISI

Siyonistlerin son vahşeti, TBMM çatısı altında görev yapan Türk-İsrail Dostluk Grubu'nu da akıllara getirdi. Geçen yıl Kana katliamının ardından kamuoyundan gelen baskılar sonucunda dağılan grubun halen TBMM çatısı altında görev yaptığı biliniyor. Grupta görevli vekillerin isimleri kamuoyundan saklanırken SP ve BBP yetkilileri bu grubun üyelerinin derhal kamuoyuna açıklanmasını ve grubun lağvedilmesini istediler.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Siyonistlerin son vahşetine tüm dünya tepki verirken, İsrail Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, "İstifa etmeyi düşünmüyorum" dedi. Vakit'in sorularını cevaplayan Memecan, şöyle konuştu: "Dostluk grubuna bir şey yapmayı düşünmüyoruz. Bu yapılan saldırıları kınıyorum. Sivil vatandaşlara yapılanlar doğru değildir. Ancak fikirlerimizi söylemek zorundayız. İstifa etmeyi de düşünmüyorum. Her olan olayda istifa edemeyiz. Biz yanlış olanı düzeltmek ve doğru için mücadele vermek zorundayız. Üyelerimizi de Meclis'teki herkes biliyor."

Öte yandan, Saadet Partisi eski Hatay Milletvekili ve GİK Üyesi Mustafa Geçer ise İsrail Dostluk Grubu'na sert tepki göstererek "Herkes dostunu düşmanını bilmeli, bu grubu dağıtın" dedi.

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu ise şunları kaydetti: "Katliam gözlerimizin önünde gerçekleşti. Buna vicdanı olan herkes lanet yağdırırken, TBMM çatısı altında Türk-İsrail Dostluk Grubu'nun bulunmasını kabullenemeyiz. Meclis Başkanı derhal kamuoyuna gruba üye isimleri açıklamalı ve istifalarını istemelidir."

 

ASLAN DEĞİRMENCİ / VAKİT


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.