T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) MARS'TA UÇSUZ BUCAKSIZ ORMANLAR VARMIŞ (!)

 

MARS'TA UÇSUZ BUCAKSIZ ORMANLAR VARMIŞ (!)

Bu fotoğraflar ortalığı karıştırdı ! - Foto
Bu fotoğraflar ortalığı karıştırdı ! - Foto
Mars'ta çekilen fotoğraflar tartışmaya neden oldu. Kareleri görünce heyecanlanan komplo teorisyenleri öyle bir iddia ortaya attı ki...

İŞTE O İLGİNÇ KARELER

Mars'ta çekilen fotoğraflarda insan yüzü bile bulunurken, bu kez de Kızıl Gezegen'de bir "tahta" parçası tespit edildiği öne sürüldü. NASA'nın Kızıl Gezegen'i keşif için gönderdiği uzay araçlarının çektiği fotoğraflar Mars'la ilgili binbir çeşit komplo teorisi üretilmesine neden oldu. Mars'ta su bulunduğuna ilişkin haberler, bilim adamları tarafından doğrulanmasa da, fotoğrafları inceleyen komplo teorisyenleri sınır tanımıyor. Son olarak Mars'ın yüzeyinde gülen bir insan yüzü tespit etmeyi başaran komplocular bu kez de Kızıl Gezegen'deki bir tahta parçasını "Mars'taki uçsuz bucaksız ormanların" kanıtı olarak gösterdi.

Gezegende hayat da var su da

Rover uzay aracı tarafından çekilen fotoğraftaki kütük parçasının çürümüş bir ağaç olduğunu ileri süren komplocular, Mars'taki "dev bitki örtüsünün" insanlardan gizlendiğini belirtti. TheCrit sitesinde fotoğraf üzerine üretilen komplo terorilerinde, "Mars'ın engin bir çöl olduğu büyük bir yalan. Bakın ağacın parçası uzay aracının hemen önünde duruyor. Buraya kadar muhtemelen bir sel baskını sonucu su tarafından taşınmış. Yani Mars'ta hem bitki örtüsü (yani bitki hayatı) hem de su var" ifadeleri kullanıldı.


Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.