T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Vicdanını Ameliyatla Aldırmış


Vicdanını Ameliyatla Aldırmış!
Denizli'de sessiz-sedasız bir skandal yaşanıyor. Denizli Valiliği içinde Vali'nin 41 adet fotografının bulunduğu bir gazete yayınladı.

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba, yaklaşık "5 milyar" tutan "bu gazetenin parası kendi cebinizden mi yoksa Valilik kasasından mı çıktı?" diye sordu!.

 

     

GAZETENİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ!

 

Denizli Valiliği'nin yayınladığı bu gazete A4 ebatında, 16 sayfa, 4 renk, film çıktı, kuşe kâğıt… Kalıp ve PTT parasını da eklerseniz 10.000 civarı basıldıysa, maliyeti nereden bakarsan bak 5 milyar!

 

BALIK BAŞTAN KOKUYOR!

 

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba, yuvarlak olarak yukarıdaki hesabı çıkarttıktan sonra şunları söyledi:

 

Büroya gittiğimde kapıda bir gazete gördüm. Önce o abartılı basılan reklam gazetelerinden biri sandım. Sonra gördüm ki "Denizli Valiliği Yayın Organı" yazıyor! Nazik kafamın nazik tası gerçekten de çok fena attı! Bu nasıl bir iştir? 520 milyar dolar borca batmış bir Ülke'de, bir Vali / Valilik nasıl olur da bu Millet'in parasından 5 milyarı gazeteye gömer? Bunu yapanlar vijdanlarını ameliyatla aldırmışlardır! Atasözümüzün "balık baştan kokar" dediği işte budur! Türkiye mahalle arasında ıspanak satan ve yarısını yere döken seyyar satıcısından, en tepedeki idarecisine kadar "israf zulmü" işlemektedir.

 

VALİLER ve BELEDİYE BAŞKANLARI ASSOLİST DEĞİLDİR!

 

16 sayfalık bu gazetede, Denizli Valisi'nin 5'i birinci sayfada olmak üzere tam 41 tane fotografı kullanılmış. Bu aynı abartıyı yayınladığı bültende Denizli Belediye Başkanı da yapıyor. Belediye Başkanları ve Valiler'e bu yakışıyor mu? Gazinoya çıkan assolistlerin her tarafı posterleriyle doldurmaları gibi, bu nasıl bir hırstır?!

 

SON KURUŞUNA KADAR "CEBİNİZDEN" ÖDEYİN!

 

Sözüm hem Belediye Başkanı'na hem de Vali'yedir!: Eğer ki bu aşırı lüks baskılı gazetelerin paraları Belediye'nin ve Valiliğin kasasından yani bu Millet'in cebinden çıktıysa, delikanlı olun ve son kuruşuna kadar cebinizden ödeyin. Millet'in parasıyla reklamınızı yapamazsınız. Bu 5 milyar (rakam biraz az veya çok da olabilir hiç önemli değil) Millet'in cebinden çıktıysa ben kendi payıma hakkımı helâl etmiyorum! Bu Millet partilerin vereceği iki paket sana yağı ve iki torba kömüre oyunu satacak kadar açlıktan nefesi kokarken ve de Ülke 520 milyar dolar borca batmışken, siz bu hovardalığı yapamazsınz! Sanki 11'i günlük olmak üzere sayıları 20'ye yaklaşan Denizli Gazeteleri Valiliğin faaliyetlerini haber yapmıyormuş gibi!... 5 milyar verip bastırdığınız bu gazetenin içinde yer alan haberlerin hangisini Yerel Basın yayınlamadı?

 

"20 KURUŞ"UN KAVGASINI VERİYORUM!

 

Tekrarlıyorum: bu paralar Millet'in cebinden çıktıysa, son kuruşuna kadar cebinizden ödeyin, işi pişkinliğe vurup hala 5 milyar 5 milyar ödeyip yayınlayacaksanız, bu "Denizli Valiliği Yayın Organı" olan "Haber Gazetesi"nden Halkın Yükselişi Partisi Denizli İl Başkanı Yatağanbaba adresine göndermeyin. Hiç olmazsa 20 kuruşluk PTT parası Türkiye'ye / Millet'in kasasına kalsın!

 

20 kuruş "20 kuruş"tur! 520 milyar dolar borca batmış bir Ülke, 20 kuruşunu bile saçıp-savuramaz!

 

Bu böyle biline!


--

http://www.ankets.com/
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.