(anadoluhaber) www.turansam.org

S. A.,

TURANSAM-TURAN Stratejik Araştırmalar Merkezini kurmuş bulunuyoruz. Sitemiz Türk Devlet ve Topluluklarına yönelik stratejik analizler ve çözüm önerileri üretmek için faaliyet göstermektedir. Tek amacımız Türk Birliğinin kurularak Türk Devlet ve Topluluklarında yaşayan, genel olarak tüm dünyada meskun Türklerin daha iyi şartlarda ve hayat standartlarında yaşayabilmeleri için politikalar üretmek ve isteyenlere danışmanlık hizmeti sunmaktır.

Bugün Dünya genelinde yaklaşık 300 milyon Türk nüfus yaşamaktadır. Maalesef Türk Devletleri büyük güçlerce sömürülmektedir ve diğer Türk Topluluklarında yaşayan soydaşlarımız da yaşadıkları ülkede azınlık gibi yaşamaktadırlar ve bazılarının kendi dillerinde okulları bile bulunmamaktadır.

İşte böyle bir durumda TURANSAM dünya Türklerinin haklarını aramak için ve Türklerin emperyal güçler tarafından sömürülmesinin karşısını almak amacıyla kurulmuştur.

ÖNEMLİ NOT: TURANSAM yeni kurulduğu için tanıtıma ihtiyacı bulunmaktadır. Ne kadar fazla kişiye ulaşmamıza yardımcı olursanız size önceden o kadar minnettarlıklarımızı sunarız. Lütfen adres defterinizdeki kişilere, ve/veya MSN/YAHOO messenger listenizdeki kişilere de http://www.turansam.org sitesinin faaliyette olduğunu duyuran bir tanıtım maili atarsanız bize yardımcı olursunuz. Lütfen bu e-postayı adres listenizdeki kişilere forward yapınız.

Eğer bu e-posta size rahatsızlık verdiyse lütfen hakkınızı helal ediniz. Tek amacımız Dünya Türklüğüne hizmet edebilmek adına birşeyler yapmaktır.

Saygı ve Selamlarımla,

Elnur Hasan MİKAİL
Uluslararası İlişkiler Uzmanı
TURANSAM Genel Başkanı
http://www.turansam.org
GSM: +905555565937
Telefon/Belgegeçer: +903322412857
e-posta: emikail@yahoo.com
MSN: emikail@hotmail.com


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."

*Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.