T a r a f s ı z D e ğ i l i z

[Saadet! Şimdi] ... DEMOKRAT SOYLU'YA ve SAADETLI KURTULMUS'A SEVGILERIMLE

AYNI  NOKTAYA  DUSEN  DAMLALAR  BETONU  BILE  DELER !
 
Türkiye 60 yıldır demokrasi yolunda ilerlemek ve ekonomik gelişimini  zenginleştirmek için bir çaba içindedir.
 
Fakat bu çabalar halkın egemenlik iradesine saygısız ve demokrasiye inançsız bir azgın azınlık tarafından sürekli kösteklenmektedir.
 
Türkiye bu süreçte eski Osmanlı yürüyüşü ile sürekli iki ileri bir geri adım üzeredir.
 
Geri gidişler millet iradesine saygısız silahlı ve silahsız darbeler ile gerçekleştirilmiştir.
 
2007 yılında Silahlı Kuvvetlerin 27 Nisan elektronik darbesi ve akabinde 287 TBMM Toplantı Yeter Sayısı Kanadoğlu yorumuna dayanılarak CHP eliyle Anayasa Mahkemesi onaylı Yargı darbesi ardından Yargıtay Başsavcısı tarafından hükümet eden partinin kapatılma davası millet çoğunluğunun iktidarını PARALIZE etmiştir.
 
İktidar Partisi önümüzdeki yerel seçimlere bu PARALIZE - SCHOK içinde girmektedir.
 
Millet çoğunluğunun iktidar çizgizi yeni Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan beri çok açık ve nettir.
 
Bu çizgi Terakkiperver, Serbest Cumhuriyet Fırkası, Demokrat Parti ile devam eden ve bugün iktidarda olan AK-PARTİ ile süren çizgidir.
 
2002 Kasım Seçimleri ile milletin yeniden attığı iki ileri adım Cumhurbaşkanı Sezer, Silahlı Kuvvetler ve gerekse Yargı ve Anayasal kurumlar tarafından geri attırılan bir adım ile ekonomik zenginleşme ve demokrasi yolunda ilerleme yeniden durma noktasına gelmiştir.

Ülkede, siyasal sistem bütünüyle iflâsla karşı karşıyadır.  Türkiye, dünyanın karşı karşıya bulunduğu kriz ortamında çok zor bir süreçten geçmektedir.
 
 Paradigma iflâs etmiştir. Dünyanın yaşadığı bu krizin, ekonomik ya da siyasî olmasının ötesinde uygarlık ve değerler krizi olduğu  çok açıktır.
 
Dünyayı bu krizden çıkaracak yeni bir değerler sistemine ve yöntemine ihtiyaç vardır. Bu da bizim medeniyet dünyamızdan çıkacaktır.  
 
14 Mayıs 1950 de milletin kahir çoğunluğunun oyu ile iktidara gelen DEMOKRAT PARTI çizgisinin yeniden millet kalbinde ve gönlünde yeşermesi iki değerli genç siyaset adamımız SAADET PARTISI LIDERI  NUMAN KURTULMUS ile DEMOKRA PARTI LIDERI  SULEYMAN SOYLU birlikteliğinden geçmektedir
 
Ülkenin bundan böyle tek bir adım geri atmadan ileri adımları sürekli kılması bu genç politikacılar ile el ele olabilir - olacaktır.
 
KURTULMUŞ ve SOYLU'NUN  bu yeni durumu iyi algılayarak sahip oldukları enerjilerini bir araya toplayarak, ülkeyi el birliğiyle düzlüğe çıkarmak zorunda ve bu deneyime mecbur olduklarını vurgulamak millet çoğunluğunun iradesine uygun olduğuna bütün kalbimle inanıyorum.
 
DEMOKRAT  SOYLU'YA ve SAADETLI   KURTULMUS'A  SEVGILERIMLE
 
AYNI  NOKTAYA  DUSEN  DAMLALAR  BETONU  BILE  DELER !




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

http://www.saadetsimdi.com

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.