AKP ÇEÇEN KOMUTANI ÖLÜME GÖNDERECEK Mİ?

Ak partili içişleri bakanlığının emri ile Ruslar'a teslim edilmek istenen direnişçi komutanın
son anda havaalanında pasaport ve evraklarını yırtarak teslim olmamak için yaptığı direniş akıllarımızda ve beyinlerimizde ki görüntüsü hala daha içimizi hırpalarken Akp'nin İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın yeniden teslimat için Komutanın Pasaportunu hazırladığı ve Çeçen Komutanı Rus'lara teslim etmek için
yetlililere emir vermek üzere olduğu bildiriliyor....

Çeçenistan ordusunda komutanlık yapan İmran Abdülazimov'un pasaport işlemlerinin tamamlandığı ve Rusya'ya iadesi için İçişleri Bakan'ı Beşir Atalay'dan talimat beklendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre şu an İstanbul Kumkapı Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde bekletilen Çeçen komutan İmran Abdülazimov'un tüm işlemleri tamamlanıp; Ankara'dan talimat bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere Çeçen Komutan geçtiğimiz günlerde Rusya'ya iade edilmek üzere Atatürk havalimanına getirilmişti. Orada eşi ve çocuklarını görünce pasaportunu yırtmış ve Rusya'ya iadesini bu şekilde engellemişti. Çeçen Komutanı görmeye gelen eşi ve çocukları gözyaşına boğulmuş ve 17 yaşındaki kızı Milana, Başbakan Erdoğan'a seslenerek “Tayyip amca ne olur babamı Ruslar'a teslim etmeyin. Çünkü onu öldürecekler” demişti.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın, şimdi Çeçen Komutan'ın Ruslara teslim edilip edilmeyeceği konusunda vereceği karar merakla bekleniyor.....

1 yorum:

  1. yaziklar olsun Tayyip Erdogana yaziklar olsun AKP hükümetine huyyyy yuhlar olsun nasil insansiniz siz ya´

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.