T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Dunya Vicdaninin Kanayan Yarasi: Filistin

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.

TPE.org.tr guncellendi!!
Dunya Vicdaninin Kanayan Yarasi: Filistin
Yazar Bahadir Kula (Konuk)   
Ma hmud Abbas yonetimi Arafat'in ruhani mirasini kullanmasina ragmen Filistin hareketinin butununu temsil etmekten cok uzaktir ve Filistin halkinin gercek taleplerini dillendirmemektedir. Bu Abbas'in saldirilar karsisindaki utanc verici sessizligi tarafindan onaylanmakta. Dunyanin Hamas mesruiyeti karsisindaki cifte standartli, ikiyuzlu, kararsiz tutumu ise onun Birlesik Devletler teror orgutu listesinde adinin gecmesine ragmen AB tarafindan mesru bir olusum olarak alinmasi gercegi tarafindan kanitlanmaktadir. Nasil oluyorsa Birlesik Devletler'in bu kokusmus listesinde isbirlikci monarsiler mesru yonetim bicimi olarak yer almamakta fakat secimin ve demokrasinin destegini kazanmis olusumlar kotu cocuklar olarak fislenmektedir. Bu hic kuskusuz insanligin kaderiyle ilgili, dunya barisiyla ilgili oldugu iddia edilen bu listelerin temel olarak imparatorlugun kudretinin konsolidasyonu adina hazirlandigi anlamina gelmektedir.
Yorum yaz!
Devamini oku...