T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Fw: DUNYA COCUKLARI FOTOGRAF SERGISINE BUYUK ILGI

 
----- Original Message -----
From: bulent
Sent: Tuesday, January 13, 2009 12:27 AM
Subject: DUNYA COCUKLARI FOTOGRAF SERGISINE BUYUK ILGI

Spijkenisse,
Rotterdam yakınlarında Spijkenisse kasabasında  yapılan  50 ulkeden 50 çocuk fotoğrafı ile  Bugra  Türker in Türkiyede  okullarda çektiği
resimler sergilendi.
Fotoğraf sanatçısı Bülent Türker in oğlu  Buğr a Türker    babası ile birlikte gezdiği 22 ulkeden çektiği ve birbirinden ilginç çocuk resimleri
8 ulkeden gelen  guruplar tarafından  ilgi ile izlendi. 20 den fazla fotoğrfın satıldığı ve  Ukrayna,Rusya,Japonya,Kore, İngiltere,Almanya,Hırvatistan ve Amerika da gelen Lise öğrencileri ile Amerikan Lisesi öğrencilerin in ziyaret ettiği ve birçokTurk ile Hollandalı ziyaretçilerinde katıldığı sergide  Buğra Türker ile babası BülentTürker in  birbirinden ilginç çocuk resimleri sergilendi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Buğra Türker gezdiğimiz ülkelerde  hem guzel yerleri çekerken  çocuk resimleri çekmemi hep babam isterdi.
Önumuzdeki gunlerde Dunya ÇOCUKLARI diye bir kitap çıkararak  çocuklarla ilgili guzel sözleri ve anıları kitaba koyup böyle bir eser meynada getirmek istiorum dedi. çocuklara guzel bir gelecek bırakmamız gerektiğini belirten  Buğra Turker  dunyanın birçok ulkesinde çocukluğunu yaşayamayan milyonlarca cocuk var bizler buralarda herşeye sahipken onlarında sesini  duyurmak istiyoru dedi.
Buğra Türker in  sergisinde önce ünlu sanatçı İngiliz  Vincent Boot un keman konseri ayakta alkışlandı.  Programı sunan unlu tarihci  Yynda Boot ta  Buğra Amerikan Lisesinin en populer öğrencisi idi o hep babası gibi hayır işlerine devam ettikçe onu her zaman destekliyeceğiz dedi. Geçtiğimiz ay Derince de bir okulun kamera sistemini  döşeten Buğra Turker bu sergi geliri ile  yine bir okula yardım edeceğim dedi.
Baba Bulent Türker ise dunyada sevmekten sonra en guzel duygu insanlara yardım etmektir.Her zaman aciz durumda olan insanalrı duşunur ve herşeyi paylaşmanın gururunu yaşıyorum dedi.
 

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.