T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Fwd: [ehlisuffa:11715], şerefsiz ve alçak yahudi



Selam ve Saygilarla


İleti başlangıcı:

Kimden: fuat ozcelebi <fozcelebii@gmail.com>
Tarih: 29 Ocak 2009 Perşembe 17:28:06 GMT+02:00
Konu: [ehlisuffa:11715], şerefsiz ve alçak yahudi
Yanıt Adresi: ehlisuffa@googlegroups.com

KANSER VE KISIRLIGA YOL AÇAN BOMBA KULLANMI$LAR

Tüyler ürperten hedef ! - Foto
Filistin nüfusunun hIzlI artI$Indan büyük endi$e duyan Israil'in kanser ve kIsIrlIga yol açan bombalar kullandIgI ortaya çIktI.

Gazze'de kullanIlan fosfor ve Duna bombalarI kanser ve kIsIrlIga neden oluyor. BM doktorlarIyla birlikte çalI$an Gazze'deki hastaneler bölgede kan kanseri olaylarInda müthi$ artI$ oldugunu söyleyerek Israil'in 2001 yIlIndan beri Gazze $eridi'nde sava$ suçu i$ledigini belirtti.

Israil'in Gazze saldIrIsInda kullandIgI fosfor bombalarInI bilinçli olarak seçtigi belirtildi. Müslüman nüfusun Israil'in bölgedeki en büyük korkusu oldugu iddia edildi. Gazze saldIrIsInda Filistinli çocuklarI hedef seçen Israil'in bölgede Yahudi nüfus olarak azInlIga dü$me korkusunu bu yöntemle yenmeye çalI$tIgI belirtiliyor. Filistin kaynaklarI, Israil'in 1980'de yasaklanan konvansiyonal silahlar kapsamIndaki fosfor bombasInI kullanmasInIn Filistinliler' i kIsIrla$tIrarak artan nüfuslarInIn önüne geçmek oldugunu vurguladI.

KAN KANSERINDE ARTI$

Bu bombalar aynI zamanda nüfusu kanser yapan onlarca etkiye sahip olarak gösteriliyor. $ifa Hastanesi'ne baglI Prens Naif Radyoterapi Merkezi'ndeki doktorlar kanser vakalarInIn önümüzdeki yIllarda artmasIndan endi$e ediyor. Merkezin Müdürü Dr. Raid Cezzar, son yIllarda kanser vakalarInda büyük bir artI$ oldugunu, bunun Israil'in kullandIgI Duna bombalardan kaynaklandIgInI söyledi. Duna bombalarI zayIflatIlmI$ uranyum içeriyor. Öte yandan Hamas'In Suriye'deki siyasi büro $efi Halid Me$al, Israil'in uzun vadeli bir ate$kes için öne sürdügü $artlarIn ''kabul edilemez'' oldugunu söyledi.

Müslüman nüfus gücü

Israil'in son Gazze saldIrIsInda kullandIgI fosfor bombalarInIn nedeni olarak Filistin'in artmakta olan nüfusu gösteriliyor. 2008 verilerine göre bölgede 5.5 milyon Filistinliye kar$I 5.4 milyon Yahudi ya$Iyor. Bu rakam 2020 yIlInda 8.5 milyon Filistinli 6.4 milyon Yahudi olarak degi$ecek. BUGÜN

www.TurkceKarakter.com
Bozuk görünen Türkçe harfleri düzelten site.




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.