T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) İran, Irak Kürdistan’ında otomobil fabrikası kuruyor

İran, Irak Kürdistan'ında otomobil fabrikası kuruyor
 
 
YDH- İran Irak ortak ticaret odasının Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde bir otomobil fabrikası kuracağı bildirildi.

29/01/2009

YDH- İran Irak ortak ticaret odasının Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye kentinde bir otomobil fabrikası kuracağı bildirildi.

 

İran ve Irak Ortak Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada Irak'ın Süleymaniye kentinde kurulacak otomobil fabrikası için İranlı yatırımcı firma ile Kürdistan Ticaret Odası yetkilileri arasında protokol imzalandığı belirtildi.

 

Yapılan açıklamada Kuzey Irak'taki Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin kurulacak otomobil fabrikası için yer tahsisi ve parçaların nakliyesi için kolaylık sağlamayı taahhüt ettiği belirtildi.

 

İran tarafından kurulacak otomobil fabrikasının Süleymaniye'de inşa edileceği belirtilirken fabrikanın nerde kurulacağı ve ne tür araçlar üreteceği konusunda açıklama yapılmadı.



Yahoo! Türkiye açıldı!
Haber, Ekonomi, Videolar, Oyunlar hepsi Yahoo! Türkiye'de!
www.yahoo.com.tr --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.