(anadoluhaber) Lütfen İlgilenelim ..

Değerli dostlar,

Bizler sıcacık evimizde huzurla otururken, malumları olduğu üzere Gazze'de din kardeşlerimiz yokedilmektedir. Bunun için en azından Ankara'da bulunan yabancı misyon şeflerine ve elçiliklerine bir eposta mesajıyla tepkimizi bildirmenin yerinde olacağını düşünüyoruz. Aşağıdaki eposta adreslerine daha altta bulunan metin tarafımdan gönderilmiş olup bu husustaki ilginiz beklenmektedir.

Selamlar

 


------------------------Bcc'ye yapıştırılabilecek şekilde hazırlanmış eposta listesi---------------

info@ankara.mfa.gov.il, infomail@germanembassyank.com, webmaster_ankara@state.gov, embassy.ankara@mfa.gov.al, delegation-turkey@ec.europa.eu, ankara@diplobel.be, uaeemb@superonline.com, uaeemb@uaeemb.net, bulankemb@ttnet.com, ankara@embassy.mzv.cz, chinaemb-tr@mfa.gov.cn, ankamb@um.dk, Ambaank@Yahoo.fr, britemb@fco.gov.uk, emb.ankara@maec.es, ambassaden.ankara@foreign.ministry.se, vertretung@ank.rep.admin.ch, ambasciata.ankara@esteri.it, culture@jpn-emb.org.tr, ankra-g@international.gc.ca, mission.ank@kum.hu, emb.ankara@mfa.no, polamb@superonline.com, embaixada@portugal.org.tr, romanyabyk@dsl.ttnet.net.tr, rus-ankara@yandex.ru, vatican@tr.net, greekemb@superonline.com, greekembassy@ttnet.net.tr,


-----------------------------Öneri protesto metni-------------------------------------


Sayın Yetkili / Dear Person in Charge,

İsrail'in Gazze'de bombaladığı masum insanlara hiç acımıyor musunuz? Nerede insan hakları ve özgürlükler? Bu durumu protesto ediyorum. Lütfen bu haksızlığa karşı susmayın ve bir şeyler yapın.

Haven't you ever worried about innocent people which have been bombed in Gaza, Palestine? Where are the human rights and freedom? I protest this situation. Please don't be silence against this injustice, and do something.

Selamlar / Greetings

İsim Soyisim

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.