AYDEMİR:HÜKÜMET GAZZE SALDIRISINI BİLİYORDU!


DTP`li Osman Baydemir`den olay yaratacak açıklamalar!

İşte Baydemir`in, İsrail Başbakanı Ehud Olmert`in Türkiye`ye gelişinden bir hafta sonra başlayan Gazze katliamın ilişkin iddiaları... Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, İsrail Başbakanı Ehud Olmert`in Türkiye`ye gelişinden bir hafta sonra Gazze saldırısının gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, hükümetin saldırıdan haberdar olduğunu iddia etti.


DTP Diyarbakır Milletvekili Aysel Tuğluk, DTP İl Başkan Vekili Ali Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, görevden alınan ve yeniden aday olan Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş ile belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri Diyarbakır merkeze bağlı Sarıkamış köyünü ziyaret etti.

Köydeki vatandaşlarla bir süre görüşen Baydemir, İsrail`in Filistin`e olan saldırısını değerlendirirken, İsrail Başbakanı Ehud Olmert`in Gazze bombalanmadan 1 hafta önce çalışma ziyareti için Türkiye`ye geldiğini hatırlattı. Bunun bir tesadüf olmadığını öne süren Baydemir, Türkiye`nin de bu saldırıdan haberdar olduğunu ileri sürdü.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.