(anadoluhaber) Re: BRAVO SEYFEDDİN KESER!

Evet Seyfeddin Bey, aşağıdaki yazınız için bravo,elinize sağlık demek istiyorum.
 
Ancak bu denli cesaret sahibi biri izlenimi verdiğinize göre,""Hoca'nın"" zamanında,ayaklarını kurlatma faslına ait de fikriniz olsa gerektir.
 
Yoksa belden aşağı mı oynuyorum!
Sanmıyorum.
 
Tek dileğim, ALEMLERİN RABBİ'NDEN BAŞKA HİÇBİR SONLU MAHLUKUN ÖNÜNDE EĞİLMEME GELENEĞİNİN,AKLININ,BİLGİSİNİN YERLEŞMESİ.
Yani Kur'an ahlakının yerleşmesi,bu bapta...
 
Ne dersiniz!
 
Selam ile





From: seyfeddinkeser@windowslive.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re:
Date: Sun, 4 Jan 2009 00:14:47 +0200

Güzel kardeşim, kardeş demende bir mahzur yok, zira "müminler kardeştir." İş ben merkezli bir konuma geldimi olmuyor, bakın ne güzel demişsiniz, bunlar bizim ayrılıklarımız diye. Tabi ki bizim ayrılıklarımız, dosta ve düşmanı güldürmememiz lazım. "Kol kırılır yen içinde kalır", her şeyi unutur sarılırız, gerek yok öyle ithamlara. Yok imanını tazele, boy abdesti al, bunlar komik şeyler. Daha öncede dedim şimdide diyorum, Milli Görüş imanın şartlarından değil ki, sen Milli Görüşçü olmayan birinin imanından şüphe edesin.
 
Hoş değil bunlar, insanlara Milli Görüş böyle anlatılıyorsa yazık ki ne yazık. İnanın Hoca bu ifadelerden memnun değildir. Şimdi Üstad Necip Fazıl Milli Görüşçü değildi onunda mı imanından şüphe edeceksiniz, ayıp.
 
Necip Fazıl ki, Allah bile demenin yasak olduğu dönemde tek başına çıkardığı "Büyük Doğu" dergisinin kapağından sürmanşet "ALLAH VAR" diye haykıran bir ses.
 
Küslüğümüz olmaz, kırgınlığımız olur demişsiniz, ya kerdeşlerin kırgınlıkları ne olacak, bunları düşündünüzmü hiç...
 
Bir insanın imanın şüphe etmek nasıl bir mantık, ben Milli Görüşçü değilim artık, kafirmi oldum şimdi. Bu ülkenin çok büyük bir oranı Milli Görüşçü değil kafir mi bu insanlar. Veya bu insanların müslümanlıklarından mı şüphe edeceğiz.
 
Lütfen bunları değil kavgayı konuşalım, Filistini konuşalım, Irakı konuşalım, Çeçenistanı konuşalım. Taktik ve strateji diline dair bir şeyler konuşalım. Neler yapabiliriz kardeşilerimiz için onları konuşalım...
 
Selametle...







From: emreselmankaplan@hotmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re:
Date: Sat, 3 Jan 2009 21:25:27 +0000

seyfeddin keser bey kardeşim (daha doğru abi demeliyim herhalde) anlattıklarınız doğrudur.kavga etmişinizdir,dayak yemişinizdir, ve bu yüzden sınır dışı edişmiş olabilirsiniz. hepimiz bu davanın Hak davası olduğuna inanıyoruz. ben böyle düşünüyorum. bu dava 40 yıl önce yeniden filizlendi. filizlendi diyorum bu dava kal-u beladan beri var. demişsiniz şov yapma demiş ne olmuş. bu laflar söylenmez. bunlar içimizdeki ufak düşünce farklarını küffar eline verir. ve o ufak düşünce farklarını ayağımıza dolayacak şekle sokarlar. selametle. hiç bir sebepten ötürü kardeşlerime küslüğümüz olamaz, ama kırgınlığımız olur. çünkü bizim buradaki ufak tartışmalarımız ayrışmalarımız, ümmeti yaralıyor, ümmetin halini perişan ediyor, dünyanın hali ortada. 






From: seyfeddinkeser@windowslive.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) RE:
Date: Sat, 3 Jan 2009 20:25:17 +0200

Allah aşkına şimdi sen yazıyorsunya buraya, biz kırk yıldır bu işin içindeyiz diye, sana şimdi diyeceğim kırk bir yılı bilirmisin. Sana ne anlatayım ben Milli Görüşün hangi şartlarda nasıl oluşturulduğunumu, nasıl kavgalar verildiğinimi? Neyi anlatayım, yurt dışında, nerelerde ne sopalar yediğimiz ne kavgalar ettiğimizi mi anlatayım, ne anlatayım? Milli Görüşe laf edildi diye yaptıklarımızdan dolayı, hangi şartlarda neler yaşadıklarımız mı anlatayım. Burada ki "iz" takısı çoğulu ifade eder, yurt dışından vatana niye döndürüldüğümüzümü anlatayım. Anlayamamışım, biz dik durduk ve kazanacağız inşallah...
 
Hikmet efendi aslında Emre bey kardeşime yazıyordum senin mailini görünce son sözü ben alayım dedim, yüksek müsadelerinizle;
 
Kimsenin Milli Görüşe dil uzattığı yok, senin yanlış anlayışına tepki var ortada. İmanımızdan mı şüphelenmedin, yoksa diğer ithamlarını mı diyeyim. Arvas bey sadece Filistin deyin demiş ne var bunda, şov yapmayın demiş. Niye üzerine alındın yoksa şov yapma korkusumu var içinde .
 
Merak etme Hikmet o kodesleri biz boyladık, biliriz oraları anlatmana gerek yok. Zira başlarsın gine "biz" demeye yakışık almaz.
 
Neyse uzatmaya gerek yok İnşallah yarın meydanlarda kucaklaşacağız...
 
YAŞASIN İNTİFADA...


> From: datagrup@gmail.com
> To: anadoluhaber@googlegroups.com; forevermirza@gmail.com
> Date: Sat, 3 Jan 2009 19:56:37 +0200
> Subject:
>
>
> Degerli arkadaslar.
> Milli Gorus'e dil uzatilmasiyla baslayan ve bu gune kadar suregelen
> atismalarin sona ermesi dilegi ile son bir soz almak ve konuyu
> kapatmak istiyorum.
> Ilk olarak bir arkadasin Miting nedeniyle yapilan duyuruya laf atmasi
> haliyle beni enterese ettiginden cevap verme geregi duydum.
> Surasi mutlak bir gercektir ki, MILLI GORUS dusuncesinin dile geldigi
> yillarda hatirlayanlar bilirlerki Uc tane musluman bir evde toplanip
> dini sohbet yaptimi Ani bir baskina ugrar ve dogru kodesi boylardi.
> Varmi itirazi olan???
> Gerisini daha sonra anlatayim.
> Hikmet TINAZTEPE
>
>
> </html
</html
Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.