(anadoluhaber) Re: Filistin'e Destek Mitingi

arvas bey siz gelin bir müslüman olarak orada bulunarak görevinizi ifa edin. düzenleyenler bu mitingten sonra yatarlarsa vebali üzerlerinedir.ama siz görevinizi yerine getirin. ve şunuda bilin bu mitingi düzenleyenler 40 yıldır rahat bir şekilde yatmıyorlar... 


Date: Fri, 2 Jan 2009 15:03:25 +0200
From: arvas571@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re: Filistin'e Destek Mitingi

Sayın milli görüş teşkilatı,
miting düzenlemeniz iyi birşey fakat bunu şova dönüştürmeyin ve unutmayın ki oraya gelecek olan müslümanlar israile olan nefretlerini kusmak için gelecekler,sizin teşkilatınızın hatrı için değil...
Milyonluk mitingler düzenlemekle övünüyorsunuz fakat iş mitingi eyleme dönüştürmeye geldiğininde müslüman kardeşlerinizin joplanmasına müsade ediyorsunuz!!!!

mitinginizi yapın ama şow yapmayın yemezler!

bu çok hassas bir konudur.Tüm müslümanların öfkesi hat safhada,israile lanetler okunacak fakat miting bittiğinde gidip sıcak evlerinizde yumuşak yumuşak uyuyorsanız samimi değilsiniz!

Samimiyet,ılımlı islamcı düzenin polisleriyle kol kola olmamaktır!

02 Ocak 2009 Cuma 10:12 tarihinde hüseyin düş <duspest@hotmail.com> yazdı:
Milli Görüş Teşkilatlarının daha önce düzenlediği büyük mitinglerle Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından 'Milli Görüş Meydanı' olarak adlandırılan Çağlayan Meydanı yine büyük bir mitinge ev sahipliği yapacak. 4 Ocak Pazar günü saat 12'de başlayacak olan Mitingi Saadet Partisi Düzenlerken, 150 Sivil Toplum Kuruluşu da Mitinge destek veriyor.

Miting Hazırlıkları ile ilgili son değerlendirmeleri sizler için Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'tan aldık.

Filistine destek mitingi için son hazırlıklar da tamamlandı. Konu ile ilgili en son yapılan toplantıda Miting Hazırlık Komisyonu Genel Başkan Numan Kurtulmuş'a bilgi verdi.

Saadet Partisi İstanbul İl Merkezinde yapılan toplantıda Komisyon başkan ve üyeleri hazır bulundu. Komisyon Başkanı Bekir Demirkaya Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarına yapılan çalışmalar hakkında birifind verdi. Yapılan müzakerelerde son talimatlar verildi ve kalan hazırlıklar başlatıldı.
 
Alınan karara göre Cuma günü bütün İstanbul'un bütün ilçelerinde anons araçları ile anonslar yapılacak, Cuma namazından sonra ise Eyüp Sultan Camisi çıkışında tertip heyeti açıklama yapacak ve miting davet broşürü dağıtılacak. Eyüp Sultan Camii'nin yanı sıra İstanbul'un bütün camiilerinde de bir milyon el ilanı dağıtılacak.
 
Gazete,radyo ve televizyonlarda düzenlenen programlarla miting anlatılacak ve halın mitinge daveti sağlanacak.

Saadet Partisi tarafından organize Mitinge tam150 sivil toplum kuruluşu da destek veriyor.
 
Konu ile ilgili Ajans5'e konuşan Bekir Demirkaya, ''Bu güne kadar bir çok defa milyonluk mitingler yaptık ve hepsinde ben komisyon başkanı idim. Hiç birinde bu kadar ilgi ve destek görmedim. İki milyon kişiyi Çağlayan'a toplayabileceğiz.' dedi.

Demirkaya, 'Bu dehşet verici katliama en büyük tepki, en büyük kalabalık ile dünya başşehri İstanbul'da gerçekleşecek. Hazırlıklar görülmemiş bir organizasyonla devam ediyor.Dünya bu onurlu çıkışı ve gösteriyi  takibedecek. Canlı yayınla dünya televizyonları mitingi insanlığa aktaracak.'derken, Mitingin tüm insanlığı harekete geçireceğine inandıklarını ifade etti.
 
Aday tanıtım programı iptal edildi!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman ise ajans5'e yaptığı açıklamada 4 Ocak için yapılan hazırlıklara değindi. Karaduman açıklamasında şöyle konuştu: ''4 Ocakta parti teşkilatı olarak İstanbul adayları ile büyük bir proğram hazırlamıştık.Tüm çalışmalar
bitmişti. Fakat  son gelişen bu menfur olay nedeni ile program ertelendi ve bu büyük miting tertip edildi.
Mitingimizi destekleyen bütün kurum ve şahıslara çok teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum.''
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ise Ajans5.com'a yaptığı açıklamada şunları belirtti:
''Filistindeki katliam haberini alır almaz çok büyük üzüntü duyduk ve hemen sorumluluğumuz gereği olarak büyük bir tepki vermek için miting kararı aldık. Bu kararımız gereğince İstanbul Teşkilatımıza talimat verdik. Hazırlıklar kısa süre olmasına rağmen mükemmel oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Destek veren bütün şahıs ve kurumlara teşekkür eden Genel Başkan Kurtulmuş, 'Ajans5.com aracılığı ile de bütün halkımızı bu büyük diriliş mitingine davet ediyorum' dedi. 



Windows Live™ Photos ile fotoğraflarınızı kolayca paylaşımı. Sürükle bırak




--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.