(anadoluhaber) Re: Sevgili Hikmet Bey ve Haydar bey ........(Ahmet İdiz) haydar kaya kayaajans


Allahin rahmeti berekerti hidayete tami olan muvahitlerin üzerine olsun ..
 
Bu mili gürüşçü anlaşildiği kadariyla cahil ve konuşma üstubu innanci çok zayif bir kişiliğe sahibtir?
 
Milli gürüşün kürucu yünetikadrosuyla innanç noktasinda hedeflerimiz bir sayilir sadece hedefine ulaşmak için kulandiği metodu yanliş.
 
Yani Allah ve resülunun istediği bir mucadele takib ve uygulama şekli deyil  bu mucadeleyi veren kürucu kadrosuda biliyor ..
 
Bu  hikmet tınaz bazilari süylerya tarikatimiza katilmiyanin şeyhi şeytandir . Bütun yollarin hakikisini kendi yolu bilir zaneder taki hakikatla tanişib gerçeklerle yüzleşene kadar.? Buda sadece mili güruş çü olan kişileri mili gürüş dinin de güruyor başkalarini kendi dinin de kabul edmiyor. Buda dininde nekadar aktiv sadik olduğünu güsteriyorki mili gürüşe taptiğini illah edin diğini  tanitiyor..?.
 
Oysa islam tevhid dininde kuran ehli olan kişiler sadece  Kuran ve sünnete sarilib allahin nizami kaninunlari olan şeriati yaşamaya çalişirlar müminler anca kardeştir. islam dininde partizanlik ırçilik yoktur.Allahin kanunlarinibirakib kanunkoyma  yetkisini insanlara vermezler.Muhametçiler  Umetçiler gayeleri Allah'tır, önderimiz Rasûlullah'tır. Anayasamız Kur'an, yolumuz cihaddır. En yüce temennîmiz Allah yolunda şehîd olmaktir..?
 
Bu konuda hazirladiğim yaziyi yayinlamiyorum sadece filistinli müminlerin bayan ve çocuklarin hatirina mitin ke gitmelerine engel olmamak için ama mitinkte sonra yayinliyacam ve bu konuyu sadece islam dinine güre kuran ve sünete güre bir hatirlatmadan bulunacam...
 
 Ve dileğim partinin reklami deyilde insanlar sadece allah rizasi için giderler ve orda allah rizasini güzeterek tebkilerini dile getirirler haykırırlar partinin bayraği yerine  Tevhid islam bayrağ isancağini taşirlar orda butun umete dua ederler teminisiyle?






CC: anadoluhaber@googlegroups.com
From: datagrup@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re: Sevgili Hikmet Bey ve Haydar bey ........(Ahmet İdiz)
Date: Sat, 3 Jan 2009 19:03:28 +0200



SECAATINIZI ANLADIK. 
LAFI UZATMAYIN. 
YINEDE SOYLERIM YINEDE SOYLERIM: MILLI GORUSE DIL UZATANIN IMANINDAN SUPHE EDERIM. VESSELAM. 

Hikmet TINAZTEPE


03.Oca.2009 tarihinde 18:32 saatinde, Seyfeddin Keser <seyfeddinkeser@windowslive.com> şunları yazdı:

Bir kere sen kimsinde seni eleştiremeyeceğiz Hikmet, dokunulmazlığın mı var yoksa senin. Bu ne kibir böyle, beni eleştirmek kimsenin haddi değil diye, sen bu mail grubuna ne diye girdin, acaba sırf mail atmak için mi? Bay eleştirilmez ne dersin uslubun ne kadar, konuşma uslubu?

 

Hatta diyebiliriz ki bay "kibir".Efendim biz o zamnlar nelerde neler yaptığımızı yazmayalım burada, başımıza luzumsuz yere iş açmanın luzumu yok Hikmet.

 

Senin karşında çocuk yok Hikmet bağırmadan konuş, yaşımız kim bilir belki sendende büyüktür. Efendim tartışma (senin anladığın gibi bağırma değil) denilen şeyde bir usul uslub, yol yordam vardır. Önce nezaketi öğren, sana birisi dese ki "beni eleştiremezsin" ne dersin? Ben derim ki senin eleştirilebileceğin bir kere baştan belli oldu. Gurur ve kibire gerek yok Hikmet, bak burada genç arkadaşlar onlara örnek olalım, sana amca diyorlar.

 

Bir kere sen kimseyi Milli Görüşe laf etti diye imandan çıkmakla suçlayamazsın.

 

Bu nasıl bir uslub nasıl bir kafa anlayamadım, sende git boy abdesti al, sen kim oluyorsunda had bildiriyorsun terbiyesiz adam, lafa bak, "BIZIM EMEKLERIMIZ OLMASAYDI SIZ NAH KONUSURDUNUZ BUNLARI..." bu ne edebsizlik, nasıl bir laf öyle. Hikmet lüzumsuzluğun gereği yok, konuşacaksan adam gibi konuş, ayrıca sana iade ederim o laf ı güzaf'ını...

 

Bir şeyler yaptıysan Allah için bereketini ondan bekle, banane senin yaptıklarından, havamı atıyorsun burada "ben yatım, biz yaptık" falan diye...

 

Niye Milli Görüş eleştirilemezmiş Allah kelamımı, yoksa Erbakan hocaefendi peygambermi oldu senin için?

 

Senin nerene kadar neci olduğunu anladık, yalnız bağlı olduğun kapıya layık ol. Bu güne kadar ben hocadan sendeki gibi bir terbiyesizlik görmedim.

 

İdrakınıda bizlere burada gösterdin, senin ki gibi bir idraktansa, idraksızlık idrakı daha iyidir.

 

Efendi;

 

Biraz edebli olun ve kimseyi imansızlıkla suçlamayın. Sizin gibiler oldukça bu kafa oldukça, bu zihniyet oldukça bir arpa boyu yol alınmaz.

 

Milli görüşçülerinde ağzı bozulmuş desenize.

 

Yazık yazık...




Date: Sat, 3 Jan 2009 16:24:48 +0200
From: arvas571@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re: Sevgili Hikmet Bey ve Haydar bey ........(Ahmet İdiz)


Nefs nefs nefss! en büyük düşman nefs...
sayın hikmet beyy,öncelikle büyük harfle yazmanın "bağırmak" anlamına geldiğini hatırlatır ve sorarım:_NE BAĞIRIYORSUNUZ YAHU! karşınızda sağır yok ki!..

Herneyse gelelim bize söylediğiniz şeylere;Milli görüş alfabesini öğrenin gelin demişsiniz..Bu alfabe kitabını nerden bulacağız??
siz burdan anlatsanız ve bize öğretseniz olmaz mı??
tabi bağırmadan..
ve bize lütfen Milli görüşün İslam dini için ve ülkemiz için  yaptığı en önemli işleri anlatabilirmisiniz???
(Miting dışında)

sayın hikmet bey ayrıca size laf söyleyenleri abdestsiz ilan etmeniz çok yanlışş!aman haa kul hakkına girersiniz mazallahh!!!

şimdi onu bunu bırakında lütfen bize milli görüşün elle tutulur gözle görülür işlerinden bahsedin..böylece bizim gibi cahil cuhala çocuklar(!) sizin davanızı öğrenmiş olur..





03 Ocak 2009 Cumartesi 12:19 tarihinde Hikmet Tinaztepe <datagrup@gmail.com> yazdı:

KONUYU O KADAR CAHILCE VE SUURSUZCA SULANDIRDINIZKI, AKILLARA ZARAR. DEDIKLERIMI AKIL SUZGECI ILE DEGILDE HIRS VE NEFRETLE DEGERLENDIRDIGINIZ ICIN ICINIZDEKI CEHALETI KUSUYORSUNUZ. 
NE DEDIGIMI ANLAMA SUURUNDAN ACIZ OLAN MILLI GORUS DUSMANLARINA SADECE VE SADECE ALLAHTAN HIDAYET DILERIM.
SEYFEDDIN KESER EFENDI. SUS VE EDEBINI TAKIN.  EVET SENDE GIT BOY ABDESTI AL GEL.  
IDRAK YOKSUNLARI:
MILLI GORUSUN ALFABESINI OGRENIN OYLE GELIN. 
MILLI GORUSU ELESTIRMEK KIMSENIN HADDI DEGILDIR. 
BUGUNUN COMEZLERI:
BIZ KIRK YIL EVVEL  BIR AVUC INSAN DAG TEPE IMKANSIZLIKLAR ICINDE TEBLIG ICIN KOSUSTURIRKEN SIZ NE YAPIYORDUNUZ ACABA.
HERKES HADDINI BILSIN. 
BENI ELESTIRMEK KIMSENIN HADDINE DEGIL. OTURUN OTURDUGUNUZ YERDE. MILLI GORUSU INKAR ETMEKTE OLANLAR ONCE NEYI SAVUNDUKLARINI ORTAYA KOYSUNLAR BAKAYIM. OYLE KOLAY GELINMEDI BURALARA. BIZIM EMEKLERIMIZ OLMASAYDI SIZ NAH KONUSURDUNUZ BUNLARI..."
CIZGIYI ASMAYIN HADDINIZI BILIN. 
SON SOZUM: RABBIM SIZLERE IDRAK KOLAYLIGI, AKIL FIKIR VE HIDAYET NASIP ETSIN. BENI BUNLARI YAZMAYA ZORLADINIZ. ALLAH HEPIMIZI AFFETSIN. AMA LUTFEN DERSINIZI IYI CALISIN. 
BU KONUDADA ARTIK YAZMAYIN. 
BEN SAPINA KADAR EVET"MILLI GORUSCUYUM"
     
Hikmet TINAZTEPE


03 Ocak 2009 Cumartesi 02:47 tarihinde Seyfeddin Keser <seyfeddinkeser@windowslive.com> yazdı:
Bu nasıl bir mantık böyle, milli görüşü laf ederken boy abdestli olmak falan. Hikmet efendi kırk yaşın altında falan demişsin arkadaşlara, aman sus kırkın üstündekiler konuşmasın burda, ama ben bir iki kelam edeceğim.
 
Hoca yaptıklarıyla, yani hatasıyla sevabıyla kendine ait bir insan. Milli görüşçülere değil, zira hocadaki samimiyetin onda biri sizde yok. İşiniz gücünüz Milli Görüşü putlaştırmak, başka yaptığınız bir şey yok. Allah aşkına milli görüş deyince ne anlarsın sen, sakın bana Milli Görüş adlı kitabtakilerden bahsetme, sen ne anlarsın onu soruyorum. Ağır Sanayi Hamlesi nedir?

Heralde senin gibi kafaların Milli Görüşten anladığı, her şeyin başına Milli kelimesi getirmek, ne dersiniz sayın "Milli Hikmet Bey"
 
O nasıl bir laf öyle;

 
"IMANINI TAZELE OYLE GEL. 
MILLI GORUSE KARSI GELEN ISLAMA KARSI GELENDIR. "
 
Utanmazlığın ve arlanmazlığın bu kadarı olmaz yani, ne demek şimdi İmanını tazelede gel. Milli Görüş imanın şartlarından olduda bizim mi haberimiz yok. Ölçüleri tepe taklak kullanmakda üstünüze yok yani bravo. Bak bende Milli olmayan bir kelime kullandım, imanımı tazeleyim mi Milli Hikmet Bey, ne dersin?
 
Arvas bey demiş ki müslüman kardeşlerinizi joplatıyorsunuz. Yalan diyemez kimse heralde, gösteri düzenleniyor( ki bunuda anlamış değilim, değineceğim) biraz dik durun Allah aşkına, az bi şey sıkıştımı "arkadaşlar Müslümana yakışır bir şekilde dağılalım" haydaa biz buraya falan yerdeki kerdeşlerimize destek için gelmişdik, ne dağılması? Biraz dik duralım, halk olarak hükümete durumdan memnuniyetsiliğimizi dik bir şekilde gösterelim. Aradan Milli Hikmet bey çıkıp, sen bize, milli görüşe karşıma geliyorsun yürü boy abdesti alda gel. Haydaaa ne alaksı var şimdi boy abdesti ile, sadece dedikki dağılmayalım, ne boy abdest Milli Hikmet Bey?
 
Falan filan...
 
Çeçenistanda bir durum olur, Irakda bir durum olur, artık alışkanlık oldu( maalesef ) Filistinde bir durum olur haydi meydanlara arkadaşlar, biraz bağırıp çığıralım. Bu kadar orda bir iki bağırdıktan sonra evimize memnun mesud bir şekilde dönüyoruz. Zira "cihad"ımızı yerine getirmiştik. Ama İsrail uçakları hala vuruyor GAAZA'YI, YOK YOK BAK SONRA "BOY ABDESTİ ALMAK ZORUNDA KALIRSIN...
 
Allah aşkına arkadaşlar soruyorum size, dua "icra"da aranmalımı, aranmamalımı. Hepimiz gideceğiz oraya ve toplu halde dua edeceğiz. Tamamda "Yarab karnım acıktı bana açlığımı giderecek bir şeyler ver" demekle olurmu? isteyeceksin ve sonrada gideceksin çalışacaksın, emek sarfedeceksin ve ekmeği hakedeceksin. Sonrada hamdedeceksin...
 
Ama biz sadece bağırıp çığırıyoruz, maalesef acı ama gerçek...
 
Rabbim meydanlarda kanıyla canıyla Ümmetin adına savaşan kardeşlerimize, bir an zaferler nasib eylesin...
 
Milli Hikmet bey, bu gün Filistinde, şurda burda savaşan müslümanların, hatta şehid olan kardeşlerimizin çok büyük bir kısmı Milli Görüşe iyi bakmazdı, acaba diyorum onlarında boy abdesti almaları ve iman tazelemeleri gerekirmi???
 
"cephede dögüsenin

yüregi pek

nisanı keskin olsun

smesin nefsin pususuna.
 
bilsin can tende emanet

bilsin gören göz

tutan elin

ne büyük nimet oldugunu
 
"bozulsun neronların oyunu 

bozulsun usakların pususu 

uyansın "kardes" dediklerimiz 

gamsız uykularından."
 
Fakat biz sizin sözünüzle hareket etmeyeceğiz Milli Hikmet bey, İnşalla meydanları dolduracağız ve DİK BİR ŞEKİLDE HAYKIRACAĞIZ;
 
HER ŞEY ALLAH İÇİN... HER ŞEY ALLAH İÇİN... HER ŞEY ALLAH İÇİN...
 
VE FİLİSTİN İÇİN KENDİ VATANIMIZDA BAŞLAYARAK AMA BU KEZ DUAYI İCRADA ARAYARAK BAĞIRACAĞIZ VE BAYRAKLAŞTIRACAĞIZ;
 
KUŞAT EZ ÖZGÜRLEŞ... KUŞAT EZ ÖZGÜRLEŞ... KUŞAT EZ ÖZGÜRLEŞ...
 
 



CC: anadoluhaber@googlegroups.com
From: datagrup@gmail.com
To: anadoluhaber@googlegroups.com
Subject: (anadoluhaber) Re: Filistin'e Destek Mitingi hikmet bey
Date: Sat, 3 Jan 2009 00:30:27 +0200



ARKADAS. SEN BENIM SAMIMIYETIMI OLCEBILMEK
ICIN DAHA KIRK FIRIN EKMEK
YEMEN LAZIM. 
MUHATABIM DEGILSIN. 
IMANINI TAZELE OYLE GEL. 
MILLI GORUSE KARSI GELEN ISLAMA KARSI GELENDIR. 


Hikmet TINAZTEPE


02.Oca.2009 tarihinde 23:43 saatinde, "................ ,,,,,,,,,,,,,,,," <arvas571@gmail.com> şunları yazdı:

Hikmet beyy,
merak etmeyiniz abdestimizden şüpeniz olmasın!
Bu ne mantık böyle kardeşş!

savunduğunuz davanızı dinsel yönden kutsallaştırmanız bir yana karşınızdaki insanlara abdestsizlik imasında bulunmanızda oldukça "milli bir görüşş"..
ne demişiz? şow yapmayın!
işte yapmışsınız bile!

milli görüş içindeki tüm samimi müslüman kardeşlerimi tenzih ederek,sizin gibi tuhaf kişilikli milli görüşçüleri "samimiyetsiz"etiketiyle etiketliyorum!
hadi bakalım abdest alında belki geçer!!!


02 Ocak 2009 Cuma 23:17 tarihinde Hikmet Tinaztepe <datagrup@gmail.com> yazdı:
Kimseye saygida kusurumuz olamaz. 
Amaa Milli goruse laf soylerken 10 kere dusunup selavet getirip abdestli bir sekilde konusmak lazim gelir. 
Herkese sevgi ve saygiyla.  

Hikmet TINAZTEPE


02.Oca.2009 tarihinde 22:12 saatinde, Haydar kaya <kayaajans_04@hotmail.com> şunları yazdı:

Hikmet bey  saygili olmaya davet ediyorum arvas bey guzel bir konuya ve mesele hakinda uyarmiş deyinmiş guzel bir hatirlatma kimsenin gerçekleri haykırmasi için mili gürüş için boy abtisi almasi gerekmez.
yazacak çok şey var aslinda ama sadece filistin hatirina  bu sefer esgeçelim..?






Arvas beyy. 
Milli goruse dil uzatirken boy abdestli
Olmaniz lazim.  
Hikmet TINAZTEPE


02.Oca.2009 tarihinde 15:03 saatinde, "................ ,,,,,,,,,,,,,,,," <arvas571@gmail.com> şunları yazdı:

Sayın milli görüş teşkilatı,
miting düzenlemeniz iyi birşey fakat bunu şova dönüştürmeyin ve unutmayın ki oraya gelecek olan müslümanlar israile olan nefretlerini kusmak için gelecekler,sizin teşkilatınızın hatrı için değil...
Milyonluk mitingler düzenlemekle övünüyorsunuz fakat iş mitingi eyleme dönüştürmeye geldiğininde müslüman kardeşlerinizin joplanmasına müsade ediyorsunuz!!!!

mitinginizi yapın ama şow yapmayın yemezler!

bu çok hassas bir konudur.Tüm müslümanların öfkesi hat safhada,israile lanetler okunacak fakat miting bittiğinde gidip sıcak evlerinizde yumuşak yumuşak uyuyorsanız samimi değilsiniz!

Samimiyet,ılımlı islamcı düzenin polisleriyle kol kola olmamaktır!








Windows Live™ ile e-posta kutunuzdaki işlevlerin çok ötesine geçin. Diğer Windows Live™ özelliklerine göz atın.

quot; Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---



</html
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.