T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Sorularla Kılıçdaroğlu'nun Almanya macerası!

KILIÇDAROĞLU'NA SORULAR
Her neyse... Biz gelelim, Karlıbel'in, hepsi de "belgeli" olan iddialarına...
Aslında bu iddialar, gerek Ülke TV'de, gerek Vakit'te ve gerek başka gazeteler ile internet sitelerinde yer aldı ama herhalde "Kılıçdaroğlu'nun anlayacağı formatta" olmadığı için gerekli yankıyı bulmadı!..
Malûm, Bay Kılıçdaroğlu'nun formatı farklıdır... "Haber"miş, "iddia" imiş, anlamaz o!.. Bay Kılıçdaroğlu, "soru formatı"nda cümlelerden anlar!..
Soracaksın, o da cevap verecek!..
İşte bunun içindir ki, sözkonusu haberleri şimdi "soru formatı"nda sunuyor ve soruyorum Bay Kemal Kılıçdaroğlu'na;

¥ Deniz Feneri e.V. dâvâsını takip etmek için Almanya'ya gittiğinizde CHP MKYK üyesi Ali Kılıç ve Nevzat Rıdvan ile Mustafa Güler adlı uyuşturucu kaçakçısı 2 PKK'lı ile aynı araçta bulundunuz mu?..

¥ İçinde bulunduğunuz aracın plâkası HH DP 934 müydü?.. 8 Eylül 2008'de gerçekleşen olayın günü Pazartesi, saati 16.45 miydi?.. Sözkonusu araç, niye durduruldu?.. "Arkadaki bir lambanın yanmamasından" dolayı mı, başka bir sebepten mi?

¥ Sayın Kılıçdaroğlu, polis tutanağına sizin adınızla birlikte yazılan Nevzat Rıdvan ve Mustafa Güler adlı şahısların birer "PKK'lı" ve "uyuşturucu kaçakçısı" olduğunu biliyor muydunuz?..

¥ Sözkonusu 2 şahsın, yani Nevzat Rıdvan ve Mustafa Güler'in; Osman Tekin adlı başkomiseri 14 Haziran 1980'de, Hilmi Kaya adlı polisi 16 Aralık 1979'da şehit eden şahıslar olduğunu biliyor muydunuz?..

¥ Polisin, HH-DP 934 plâkalı aracı durdurmasından önce "nereden" geliyordunuz?.. Karlıbel, geldiğiniz yerin "genelev tarzı çalışan ünlü bir sauna" olduğunu iddia ediyor... Buraya "kendi isteğinizle" mi gittiniz, yoksa Ali Kılıç veya 2 PKK'lının yönlendirmesiyle mi?..
 
 

--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
(www.vtunnel.com adresinden girebilirsiniz. Yasak yok.)
Bu Sitede Yer Almayan İletiler Bana Ait Değildir.
-----------------------
Şimşekleri üstüne en çok "oyunları bozanlar" çeker!
Zulüm, kısmak istediği sesi nârâ yapar!
Ve bazı ölüler, yaşayanlardan çok daha yüksek sesle konuşur...
Malcolm X onlardandı.


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.