T a r a f s ı z D e ğ i l i z

AW: (anadoluhaber) Şoke eden iddia! 'CHP'li Kılıç PKK'lı' Video

Selamlar,

Bu belgenin aslini görmek lazim, zira belgeyi yazan, kesinlikle bir ALMAN olamaz.

Not: Belge asli cikinca gercek daha net anlasilacaktir.

--- Serhat Erdemli <serhaterdemli@gmail.com> schrieb am Sa, 31.1.2009:
Von: Serhat Erdemli <serhaterdemli@gmail.com>
Betreff: (anadoluhaber) Şoke eden iddia! 'CHP'li Kılıç PKK'lı' Video
An: "Anadolu Haber" <anadoluhaber@googlegroups.com>, "Anafor" <anafor@googlegroups.com>, "Damlalar" <damlalar@googlegroups.com>, "Dostluk-Paylaşım" <dostluk-ve-paylasim@googlegroups.com>, "Düşünce-İklimi" <dusunce-iklimi@googlegroups.com>, "Eksi_Sözlük" <eksi_sozluk@googlegroups.com>, "Erdemliler Hareketi" <erdemlilerhareketi@googlegroups.com>, "gönül erleri" <gonulerleri@googlegroups.com>, "Huzur İklimi" <huzuriklimi@googleroups.com>, "İslami Eğitim" <islamiegitim@googlegroups.com>, "İslami Siyaset" <islamisiyaset@googlegroups.com>, "İslami-Hassasiyet" <islami-hassasiyet@googlegroups.com>, "Kelimeler Sözler" <KelimelerSozler@googlegroups.com>, "Kozmik" <kozmik@googlegroups.com>, "Malcom_X" <malcolm_x@googlegroups.com>, "Musalli Haber Günlüğü" <musallihaber@googlegroups.com>, "Müslümanlar Kardeştir" <muslumanlarkardestir@googlegroups.com>, "Pax-Ottomana" <pax-ottomana@googlegroups.com>, "Saadet Geliyor" <SaadetGeliyor@gmail.com>, "Sünnet" <sunnet@googlegroups.com>, "Tarihe Bakış" <tarihe-bakis@googlegroups.com>, "Tombak" <tombak@googlegroups.com>, "Türk Bilgi" <Turkbilgi@googlegroups.com>, "Türk-Tarihçiler" <turk-tarihciler@googlegroups.com>, "Vuslat Gül İstanbul" <vuslatgulistanbul@googlegroups.com>, "Yağmur Grup" <yagmurgrup@googlgroups.com>, "Yeni Osmalılar" <yeniosmanlilar@googlegroups.com>, "Yeni Şafak" <yenisafak@googlegroups.com>, "Ümmetim" <ummetim@googlegroups.com>
Datum: Samstag, 31. Januar 2009, 14:16

Ülke TV'de Sıradışı programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman vakıfları ve PKK ilişkisine dair Türkiye'yi sarsacak belgeler açıklandı.



Bir dönem Alman Emniyeti'nde de görev yapan Araştırmacı yazar Talip Doğan Karlıbel geçtiğimiz günlerde Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına katılarak Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şok iddialarda bulunmuştu.

Karlıbel, CHP Grup Başkanevekili Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da iki uyuşturucu kaçakçısı PKK'lı ile genelev tarzı çalışan ünlü bir sahunaya gittiğini ve çıkışta da polis kontrolüne takıldığını savunmuştu. Dahası Kılıçdaroğlu'nun yanında iki kanun kaçağının yanı sıra CHP'li hemşehrisi Ali Kılıç da vardı.

OLAY PROGRAMIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN>>>

 

Karlıbel bu gece Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programına katılarak ve Frankfurt polisinin Kılıçdaroğlu ve yanındaki PKK'lıların takıldığı bu denetimin tutanaklarını açıkladı. Karlıbel ayrıca CHP'li Ali Kılıç'ın Alman Vakıfları'ndan aldığı para yardımının da banko dekontlarını ortaya koydu.

CHP'li Kılıç, Türkiye aleyhtarı faaliyetleriyle bilinen söz konusu Alman Vakıfları'ndan yardım aldığı ile ilgili iddiaları yalanlamıştı. Turgay Güler, hem Kılıçdaroğlu'na, hem de Kılıç'a söz konusu iddia ve belgeler için program davetinde bulundu. Kılıçdaroğlu, bir süre önce hakkındaki iddialara cevap vermek için Sıradışı programına katılmak istediğin söylemiş, bunun için yapılan programa da son anda gelmemişti.

Sıradışı'nın konuğu Karlıbel, elindeki belgeleri tek tek açılmaya başladı. Karlıbel'in ilk açıklaması Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağkolu Ali Kılıç'la ilgili oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç yanlarında 2 PKK'lı ile birlikte bir saunaya gidiyorlar ve sauna çıkışında da Alman polisine yakalanmışlardı.

Polisin durdurduğu araçta  tespit edilen Nevzat Rıdvan, Mustafa Güler isimli, Osman Tekin, ve Hilmi Kaya isimli polisleri öldüren şahıslardır. 80 öncesi cinayetlerle ilgili yaptığımız çalışmada bu isimleri tespit ettik.  Bu zabıt emniyet müdürlüğünün yaptığı kontrolde aracın arka lambası yanmıyordu. Trafik kontrolü yapan ekip, takibi yapan ekibin aracının önüne geçerek bu aracı durdurmuş ve bu kaydı almıştır. İstanbul'da fiziki takip olduğunda tüm polisler bunu bilmez sadece o bölüme bakan ekip bilir.  80 öncesi çok fazla cinayet işlendi. Bu iki kişinin takip edilmesinin sebebi üst düzey uyuşturucu bağlantılı kişiler oldukları içindir.  Polisin en büyük özelliği iş üzerinde baskını gerçekleştirmek için takip yapıyordu.

Ali Kılıç'ın kendisi PKK'lıdır. CHP MYK üyesi PKK sempetizanı ve PKK'lıdır. Mahmut Yılmaz,  PKK'nın Almanya'da üst düzey yöneticisidir.  Bu kişi yüzlerce kişiyi sokağa dökerek bu kişinin Türkiye'ye teslimine engel olmuştur. Ali Kılıç'ın yanında Mahmut Yılmaz kaçak olarak çalışmıştır, bu da tespit edilmiştir. Bununla ilgili belge de mevcuttur.

Mahmut Yılmaz'ın Türkiye'ye sürülmemesi, Türkiye'ye gittiği takdirde işkence göreceği iddiasıyla Türkiye'yi jurnalledi. Ben burda savcıları göreve çağırıyorum. Bu iddia ve belgeler hakkında soruşturma açabilir. Ali Kılıç çift pasaportludur. Kılıç'la ilgili bir soruşturma açılması hakkında bu kişi Türkiye'ye gelemez çünkü yargılanması hakkında çok ciddi cezalar alması kaçınılmazdır.

Ali Kılıç, Mahmut Yılmaz'ın işlediği suçları bilmemesi mümkün değil, Hamburg'taki Tunceli ile ilgili derneğin temsilcileri Ali Kılıç'la ilişkileri vardır. Ali Kılıç, bu kişi ile ilgili tüm faaliyetleri kayından biliyor. Almanya'da Türk emniyete karşı büyük bir karartma faaliyeti yapmışlardır. Emniyete karşı karartmada Bayram Meral'in de büyük katkısı var. Mahmut Yılmaz'ın Türkiye'ye gönderilmemesi yönünde propaganda yapan 30 derneğin 5 tanesinde Ali Kılıç aynı zamanda başkan durumunda.

Haber7.com





--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır...
        Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."

            *Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
-----------------------------------------------------------------....
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" Haber Bilgi Paylaşım  grubu.
 Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.