DİRENİŞİN ÇOCUKLARI!

Gazzenin yetim kalan çocukları ve direnişin onlara verdiği isimle anılan İntifadanın gerçek savaşçıları İsrail 'e karşı yine destansı bir zafer kazanarak ezilen ve sömürülen halkların umudu oldular...İşte Siyonist terör devleti israil ve onun destekçisi , AB-D nin ellerine taş alan bu küçük bedenli fakat Aslan yürekli ve yiğit çocuklarından korktuğunun en büyük kanıtıdır Gazze....

Soykırım temizleyicisi Birleşmiş Milletler (domuzlar diktotoryası) ve diğer emperyalist figüranların Gazze için kılını kıpırdatmadığı ve Barış palavraları arasında Masa başı toplantı ile Barış'a Kadehler kaldırarak akan kanların unutulmasına vesile olunduğu bir dönemde başta Mısır ve diğer İsrail İşbirlikçisi Arap liderlerin Gazzeye yardım için bir araya toplanıpta kahrolasıca Para ve Yardım fonunu kuramayışları nasıl izah edilebilir?

Akıtılan Müslüman kanlarından hesap soramayan işbirlikçiler aynı zaman da yahudiden çok Yahudi tavırı sergileyerek sahibine yaranan Köpekler misali birde bu işten nemalanmaya Filistinli Çocuklar kadar cesaret gösteremeyip Direnişi baltalamaya çalışıyorlar...Moralesler ,chavezler bile bu katliama karşı İsrail ile ilişkilerini keserlerken Bizim liderlerimiz kılını dahi kıpırdatmadan kan ve can pahası direnen bu minicik çocukların katledilmesini seyrettiler...Ve hala İsrail ile aynı masa da yemekler yiyip hem kendi halklarına hem de bütün dünya da işgale Katliama uğrayan diğer insanlara ihanet ediyorlar.....

Gazze direndi...Gazze sadece İsrail'e karşı değil hem Avrupaya hemde ABD ye karşı direndi...
Gazze aynı zamanda çevresini sarmış İşbirlikçi ve Hain bir İttifaka karşı da direndi ve zafer buna rağmen Gazzenin oldu...

İşte Semûnî ailesinden bir kızın yaşadıkları her gün, hatta her saat yaşanan bu olaylardan sadece bir tanesi. İsrail bombardımanı altında evleri yerle bir olan genç kız başından geçenleri şöyle anlatıyor:

“Evimiz yerle bir olduğu için üzerimize düşmeye devam eden bombalar arasında yakınımızda olan amcamın evine sığınmak zorunda kaldık. Üç gün boyunca büyük küçük herkes yiyecek bir şeyler bulamadan üstümüze yağan bombalar altında korku içinde beklemeye devam ettik.

Sonunda abim ve amcamın oğlu biraz odun ve yiyecek bulabilmek için dışarı çıkmak zorunda kaldılar. Ancak ikisi de İsrailli askerlerinin saldırılarına hedef oldu. Abim şehid oldu ve amcamın oğlu ise yaralandı. Daha sonra ailemin diğer fertlerinden bazıları amcamın oğlunu içeri getirmek için çıktıklarında hepsi şehid edildi ve devam eden saldırılar sonucu ailemden tek bir kişi sağ kalmadı…”

Daha sonra genç kızın çığlıklarını duyarak onun yardımına koşanlar kızı kurtarırlar ancak aile fertlerini geri getirmeleri mümkün değildi. Her şeye rağmen genç kız metanet ve sabır göstererek işgalci İsrail gücüne karşı dik duruşunu devam ettirmektedir.





Ve diğer bir çocuk:
Evleri yerle bir edilen yüzlerce Filistinli gibi okullarda yaşamak zorunda kalan çocuk konuşmasına şöyle devam etti: “Ban Ki Moon okulun sıraları arasında yatak, su ve elektrik olmadan nasıl yaşadığımızı gelip görmelidir. Buna yaşam diyebilir miyiz?! Hayır! Bu muhasaradır, hem de bu zorba İsrail’in bize uyguladığı en büyük muhasaradır”.
Filistinli Çocuk daha sonra şunları ifade etti: “Oynayamadan, gülemeden, eğitim alamadan ve çocuk programlarını izleyemeden yaşıyoruz. Bizim sadece televizyonlarda görebildiğimiz, cenaze merasimleri, bomba görüntüleri, ölümler, tanklar ve silahlardır. Hayır! Biz hiçbir şey yapamıyoruz, yemek bulamıyoruz, su bulamıyoruz ve iki yıldan beri muhasara altındayız…”


İsrail tüm gücü ile ve en gelişmiş silahları ile saldırdığı Gazze'de gerçekten çok büyük bir mağlubiyet almıştır...bu zafer ellerinde sapan taşlı ve aslan yürekli İntifada çocuklarınındır ... Kan gözyaşı ve direniş ile büyüyen bu çocuklar yarın İsrail adlı Terör ve Soykırımcı devlete karşı hesap soracaklar... İntifadayı Zaferlerle taçlandıracaklardır...İşbirlikçi ve korkak Liderler işte bu çocukların yürekli ve azimli direnişlerinde tarih sahnesinden silinecekler ve Filistinin Çocukları İsrailsiz bir dünyanın temellerini atacaktır..

İsrail Gazze'yi yerle bir etti ama Gazze'de ki direniş ve özgürlük ruhunu yokedememiştir..Gazzenin çocuklarını öldürememiştir ,Onlar ellerinde ki taşları ile hepimize ve duyarsız kalan Müslüman kılıklı işbirlikçilere karşı meydan okumayı sürdürüyorlar...

Yaşasın Gazze Direnişimiz!

Tüm bu yaşanan ve gözlerimizin önünde cereyan eden katliam'a ,soykırıma karşı Ya muntakim Allah! diyerek ve ,Büyük Doğu Mimarı Necip Fazıl Kısakürek'in Şarkımız isimli şiirinden aşağıda ki satırlarla yazımıza son veriyorum

''Yokuşlar kaybolur çıkarız düze
Kavuşuruz sonu gelmez gündüze

Sapan taşlarının yanında füze

Başka alemlerden farkımız bizim.''
---------------------------------------


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.