SADDAM İSRAİL'E İZİN VERMEZDİ!

Irak'ın Abd ve İşbirlikçileri eli ile Asılarak Şehid Edilen Lideri Saddam Hüseyin'in Eski Yardımcılarından ve bir numaralı adamı olan İzzet İbrahim El Duri, Iraklı Şehid Lider Saddam Hüseyin İktidarda Olsaydı İsrail'in Gazze'ye Saldırı Başlatmaya Cesaret Edemeyeceğini ve İsrail'in Saddam'dan korktuğunu söyledi....

El Duri, El Cezire televizyonunda yayımlanan ses kasetinde, ''Gazze'deki Arap halkına yönelik barbarca saldırıların, Irak'ın ulusal lideri Saddam Hüseyin'in yokluğunun doğal sunucu olduğunu'' savundu.

ABD tarafından Irak'taki direnişin liderlerinden biri olduğu ileri sürülen El Duri, "kalplerinin savaş alanında Filistinlilerle olduğunu, Allah'ın izniyle Gazze'nin muzaffer olacağını" kaydetti.

Obama'nın seçim çalışmaları sırasında Irak savaşına karşı olduğunu söylediğini hatırlatan ve yeni başkanın Amerika'nın Irak'tan çekilmesinden de sorumlu olduğunu söyleyerek Irak ve Filistin Direnişinin hızlanarak devam edeceğini işgalcilerin de geldikleri gibi geri döneceklerini belirtti.....
Bilindiği üzre El Dri Irak'ta ki ABD ye karşı olan direnişin başında yer almaktadır ....

1 yorum:

  1. sen bizim kalbimizdesin büyük lider!!! sen islam aleminin tek kahraman, mert ve sözunde duran lideriydi ey büyük liderimiz saddam!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.