İsrail askerinin vurulduğu an / Video

Kara harekatında yüzlerce sivili çocuk çocuk demeden katleden İsrail kayıplar da veriyor. Filistinli sniper, tankın üzerinde duran İsrail askerini vuruyor. İşte o görüntü:İsrail'in Gazze katliamı tüm dehşeti ile sürerken Filistinliler de direnmeye devam ediyor.

Geçen cumartesi gününden beri başlattığı kara harekatında sivillere bomba yağdıran ve 30'a yakın çocuğu öldüren İsrail askerleri de kayıplar veriyor. İsrail verdiği kayıpları her ne kadar dünya kamuoyundan gizlemeye çalışsa da Gazze'den gelen görüntüler, İsrail ordusunun Gazze'de hiç de kolay ilerleyemediğini gösteriyor.

İsrail askerleri tanklarla Gazze sokaklarında ilerleyişini sürdürürken, Filistinli direnişçiler de saklandıkları mevzilerden, askerlere karşılık veriyor

Filistinli direnişçilerin bir tank personelini etkisiz hale getirdiği görüntü, bazı arap televizyonlarda yayınlandı.

Görüntüde, İsrailli asker tankın üzerindeyken, Filistinli keskin nişancı tarafından vuruluyor. Görüntüde İsrailli askerin bir anda tankın içine düştüğü görülüyor.

İsrail kara harekatı başlattıktan sonra ordusundaki tüm askerlerin cep telefonlarını toplamış ve operasyonlarına yönelik yayınlara yasak getirmişti. İsrail'in bu tutumu strateji uzmanları tarafından, İsrail'in verdiği kayıpları gizleyerek orduda ve ülkede olabilecek psikolojik sarsıntları ve tepkileri engellemeye çalıştığı şeklinde yorumlanmıştı.HABER 7


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.