[Saadet! Şimdi] ... İsrailli Pilotların Konya’da Eğitilmesi

İsrailli Pilotların Konya'da Eğitilmesi

Neval Kavcar

 

AKP Medyasının Bugün gazetesi, 22 Temmuz 2007 seçimlerinden önce marketlerde bedava dağıtılıyordu. Canın kaç tane istiyorsa alabiliyordun. Erdoğan ve AKP'nin reklâmını okuyordu millet. İlginç bir gazete; eski komünistler, liboşlar, İslâmi kesime mensup yazarlar harmanlanmış vaziyette. "AKP'ne muhalefet eden düşmanımızdır" felsefesini benimsemiş, Taraf Gazetesinin liberal ayağı gibi bir konumda görev yapıyor.

 

İşte o gazetenin Köşe Yazan Nuh Gönültaş "Erlerimiz ölüyor, subaylarımız nerede?" provokatif satırlarını yazarak, toplumun tepkisini çekmişti.

 

İktidara yalakalığın doktorasını yapan Gönültaş, başbakanın İsrail'in saldırısı karşısında ağırlığının olamayacağını bildiğinden topu taca atıyor ve "Filistinlileri bombalayan pilotların Konya'da eğitildiğini" açıklıyor 31 Aralık 2008'deki satırlarında. İsrailli pilotların eğitimini sağlayan o anlaşmanın Erbakan'ın başbakanlığında imzalandığını söylüyor. Güya Erbakan'a vurduğu o satırları ile Erdoğan'a sesleniyor. "En azından Necmettin Erbakan hocanın İsrail savaş uçaklarının Konya'da eğitim uçuşuna izin veren anlaşmalar iptal edilebilir!"

 

Yahudi düşünce kuruluşundan "Üstün cesaret Nişanı" almış Erdoğan bunu yapar mı? İşin o tarafını hiç düşünmüyor tabii.

 

Bu arada, Erbakan'ı biraz kurtarayım derken daha da batıyor. 28 Şubatın kazığı dediği o anlaşmayı kimin imzaladığının farkında değil bir kere.

 

Antlaşmanın Erbakan başbakan olmadan önce imzalandığı ortaya çıkınca, Nuh Gönültaş ertesi günü  "O anlaşmayı Erbakan imzalamadı ama..." (1 Ocak 2009) başlıklı yazıyı kaleme alıyor.

 

Bir gün önce anlaşmayı Erbakan imzaladı diyor, ertesi günü o imzalamadı ise antlaşmayı niye yırtıp atmadı diyor. Yazar olmak, yanlış yaptığını göre göre hala kuyruğunu dik tutmak değildir. Poposunu kurtarmak için suçlamaya devam etmek hiç değildir.

 

Cesareti varsa Erbakan'ı yırtmadı diye suçladığı o antlaşmanın feshini Başbakan Erdoğan'dan istesin. Desin ki:

 

"Başbakanım, İsrail'in saldırısına atıp tutuyorsun ama İsrail ile yapılan ikili anlaşmaları yırtıp at ki, söylediklerine inanalım."

 

Görelim Nuh Gönültaş'ın kalibresini?

 

kavcar@sonsayfa.com

 

 

* * *

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu mesajı "Saadet! Şimdi" grubuna üye olduğunuz için aldınız...

Bu gruba posta göndermek için : saadet_simdi@googlegroups.com
adresine mail atabilirsiniz...

Daha fazla seçenek için,

http://www.saadetsimdi.com

web adresimizi ziyaret edebilirsiniz...
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.