(anadoluhaber) Zaferin Adı 11 Eylül

Zaferin Adı 11 Eylül

 

Fazıl Duygun


http://img6.imageshack.us/img6/9371/kapak2711eylul.jpg

Bu ay, dünya tarihinin keskin bir şekilde değiştiği, üç asırlık Batı merkezli Kürfrün meydan okuma çağının, ters yüz edildiği bir ay! Eylül ayına bu önemi kazandıran gün ise, 11 Eylül 2001 tarihidir. 11 Eylül 2001, New York saatiyle sabahın 9:15'idir. O gün milyarlarca insan "19 İslâm fedâisi"nin bir çağı kapatıp, diğer çağın kapısını aradıkları bir güne" canlı olarak şahit olmuştur. 11 Eylül'ün neyi getirip, neyi götürdüğü, daha yeni yeni anlaşılmakta, hatta bu anlayabilme sürecinin 20 yılı bulabileceği konuşulmaktadır. Osman Ulugay'ın güzel ifadesiyle "Dünyanın ezberinin bozulduğu gün"dür.

Muhteşem "11 Eylül" saldırılarının, bir İslâm meydan okuması olmadığını öne süren kimi ahmak, kimi emperyalizmin işbirlikçisi odaklara karşı yaşanılan bu süreçte açığa çıkanlar güzel bir cevap teşkil etmektedir.
Uslanmaz bir Yahudi muhalifi olan ve sırf bu sebeble, hocalık yaptığı Harvard Üniversitesi'nden kovulan prof. Ward Churchill, 11 Eylül akınlarında yerle bir olan Dünya Ticaret Merkezi-İkiz Kulelerde ölenler için "Amerika'nın küresel finans imparatorluğunun tam kalbinde yer alan teknokratlar grubu" nitelemesinde bulunmuştu. Churchill, İkiz Kulelerde ölenleri "küçük Eichmann"lar olarak nitelendirmiş ve onları Kapitalizmin seçkin Nazi birlikleri olmakla suçlamıştı. Bu sözleriyle,11 Eylül'ün, masum insanlara(!) karşı girişilmiş vahşi bir saldırı olduğu propagandasını yapan, Kapitalist Batı emperyalizminin sözcülerini kudurttu.

 

Devamını okumak için tıklayınız


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.