Biz Ömür Boyu Zindanda Kalmaya Razıyız!

Siyonist işgal yönetiminin elinde bulunan Filistinli esirlerin piri Nail el-Bergûsi, direniş güçlerinin öne sürdükleri şartlardan ve taleplerden taviz vermemelerini buna karşılık kendilerinin ömür boyu Siyonist zindanlarda kalmaya hazır olduklarını belirtti.

Bergûsi, kaldığı zindandan dışarıya sızdırdığı mektupta şöyle dedi: “Esirler direnişin etrafında toplanmış, kenetlenmiş ondan kararlı olmasını ve taleplerinde ısrarcı olmasını istiyorlar. Siyonist işgal devleti esirlerle ilgili anlaşmayı ne kadar geciktirse de ve ne kadar işi ağırdan alsa da direniş güçleri kesinlikle taleplerinden taviz vermemelidir.”

İşgal devletinin direnişe baskı yapıp, Şalit dosyasının sınır kapılarının açılmasına bağlamasını şiddetle reddettiklerini belirten Bergûsi şöyle devam etti: “Siyonist zindanlarında bulunan Filistinli esirler dimdik ayaktalar ve şunu söylüyorlar: Biz sizin arkanızdayız. Filistin zindanlarında ağır ceza alanlarla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirme konusunda sizinle beraberiz. Sizden Siyonistlerin baskılarına boyun eğmemenizi istiyoruz. Daha önce öne sürdüğünüz hiçbir şarttan taviz vermenizi istemiyoruz.”

Direnişin taleplerinde ısrarcı olmasını isteyen Bergûsi şöyle devam etti: “Ömrümüzün kalan kısmını da Siyonist zindanlarda geçirmeye hazırız. Otuz yıldır Siyonist zindanlarda yatan, işgal güçlerinin her türlü işkence, baskı ve zulmüne dayananlar, ilkeli, onurlu ve kararlı duruşları için geri kalan ömürlerini de burada geçirmeye hazırdırlar. Hapisten alnı açık, başı dik bir şekilde şerefli ve izzetli bir anlaşmayla çıkmak istiyoruz.”

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.