Siyonist Teröre Karşı Dünyayı Suskunluğa İten 4 Palavra

Gazze’de bebekler,kadınlar ve masum insanlar hunharca katledilirken dünya neden sessiz kalıyor?
Yahudi kökenli anti-Siyonist yazar Ralph Schoenman,Siyonizm konusunda yanlış bir bilincin şekillenmesine yol açan ve böylece hem Siyonist saldırganlığa zemin hazırlayan hem de Siyonist terör karşısında suskunluğa neden olan dört palavraya dikkat çekiyor.


1-“Vatansız Halka Halksız Vatan” Palavrası

Bu palavra, Filistin’in uzakta,bomboş,ele geçirilmeyi bekleyen bir toprak parçası olduğu düşüncesini yerleştirmek için daha ilk Siyonistler tarafından uluslar arası toplumun dimağına işlenmiştir.Söz konusu düşüncenin hemen ardından gelen de,Filistinlilerin kimliklerinin,milliyetlerinin ve tarihsel vatanları üzerindeki meşru haklarının yadırganması olmuştur.

2-“İsrail Demokratiktir” Palavrası

Batı basınında İsrail’le ilgili yapılan sayısız yayında, “korsan devlet’in Ortadoğu’daki tek ‘gerçek’ demokrasi olduğu savı yenilenir durur.Gerçekte İsrail yasalarında, ırksal ve dinsel ölçütlere uymayanların kişisel özgürlükleri, en temel insani ve hukuki hakları yok sayılmaktadır.

3-“İsrail’in ‘Güvenlik’ Kaygısıyla Hareket Ettiği” Palavrası

Üçüncü palavra İsrail’in dış politikasında motor gücün “güvenlik” olduğu palavrasıdır.Siyonistlere göre devletleri dünyanın 4.Büyük askeri gücü olmalıdır,zira İsrail ancak çok kısa bir süre önce ağaçtaki pusularından aşağı düşürebilmiş olan ilkel, kinci Arapların heran varolan tehditlerine karşı kendini savunmak durumunda bırakılmıştır. www.islamigundem.com


4-“Siyonizmin Nazi Dönemindeki Yahudi Katliamı kurbanlarının manevi varisi olduğu” Palavrası

Siyonizm hakkında en sinsice yayılan palavra budur.Siyonist hareketin ideologları,Nazi katliamına kurban giden 6 Milyon Yahudinin kefenlerine bürünmüşlerdir.Bu asılsız savın arkasındaki en acı ve kaba gerçek ise Siyonist hareketin daha başından itibaren nazizmle gizli ve aktif bir ortaklığa girmiş olmasıdır.

Pek çok insan için Yahudi Katliamı’nın korkunç anısını her an taze tutmaya çalışan Siyonizmin,Yahudilerin tarihleri boyunca karşılaştıkları en amansız düşmanla böylesine bir işbirliğine girmiş olması akıl almaz bir iştir.Ne var ki belgeler, ikisi arasında sadece ortak çıkarlar değil, daha da öteye,aşırı şövenizmlerinden kaynaklanan derin bir ideolojik ilişki olduğunu ortaya koymaktadır.

Ralph Schoenman, Siyonizmin Gizli Tarihi, Kardelen Yayınları

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.