(anadoluhaber) Fwd: [Yeni Osmanlılar] Sağlık: Limon ve Sarımsak Mucizesi






İleti başlangıcı:

Kimden: ismet soner <ismet.soner@gmail.com>
Tarih: 29 Mart 2009 Pazar 00:10:55 GMT+02:00
Kime: bursaforum@googlegroups.com, turancatli@googlegroups.compax-ottomana@googlegroups.com, ucnoktasi@googlegroups.comzahidan@googlegroups.com, beterim@googlegroups.com
Konu: [Yeni Osmanlılar] Sağlık: Limon ve Sarımsak Mucizesi
Yanıt Adresi: pax-ottomana@googlegroups.com

by fuat ozcelebi fozcelebii@gmail.com
 
 
 
Limon ve sarımsak mucizesi
 
 
 
2 Litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli (veya üzeri kağıtla kapatılmış) bir kavanoz lazım.
 
Limonların suyunu iyice sıkıp kavanoza doldurun, soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp kavanozun kapağını kapatın, 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklayıp her gün çalkayın (sarımsaklar iyice erimiş olacak).
 
 25 gün sonra kavanozu açıp her sabah aç karnına yarım (veya içebiliyorsa bir çay bardağı) için. Kavanoz bitene kadar her gün bu işleme  devam edin. Kavanozun kapağını hep kapalı tutun, kavanoza asla su, şeker vs karıştırmayın. Ancak çay bardağına aldığınız kısmını dilerseniz sulandırarak içebilirsiniz. Bu karışımı içtikten sonra en az yarım saat bir şey yiyip içmeyin. Yarım saat geçtikten sonra kahvaltı yapabilirsiniz. Mümkünse her sabah aynı saatte için.
 
 
 
DENENMİŞ FAYDALARI
 
1-Tüm damar iltihapları (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor.
 
2-Kollestrol ve lipidi düşürüyor zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor) şekeri düşürüyor, pankreasın yenilemesini sağlıyor.
 
3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor idrar söktürüyor vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor.
 
4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor.
 
5-Tüm romotizmal iltihabı önleyip, her tür romotizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini sağlıyor her türlü ağrıyı kesiyor.
 
6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felçlere ve VERTİGO'da fayda veriyor.
 
7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karış tüm vücudu koruyor.
 
N O T: İlacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecekken bu ilaç sayesinde %100 tıkalı damarları açıldığını beyan etmiştir. İlaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar eridiği için koku etrafa yayılmıyor. Kullanan üç kişi ile görüştüm hep son derece memnun olduklarını adeta gençlik iksiri olduğunu söylüyorlar. Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş ve uygulamışlar şimdi ABD'de uygulanmaya başlamış. Karışımın tıpta yeni bir çığır açacağı söyleniyor ve sarımsak limon karışımından oluşan maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye çalışılıyor.
 
 
 
Dr. Sencer TEPE, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı
--
PRIMUM NON NOCERE
(Kızgınlıkla karar almayın, mutluluktan uçtuğunuzda söz vermeyin. İkisi de sarhoşluk ânıdır, akıl başta değildir)



--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.