MUHSİN BAŞKAN SONSUZLUĞA UĞURLANDI!

BBP lideri Yazıcıoğlu, Taceddin Dergahı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Meclis'ten tekbir sesleriyle uğurlanan Yazıcıoğlu'nun cenaze namazı Kocatepe'de kılındı. Yazıcıoğlu'nun naaşı BBP genel merkezi önüne götürüldü. Yüz binler başkente aktı. Yazıcıoğlu, daha sonra Tacettin Dergahı'na getirildi ve burada dualar ve tekbirlerle toprağa verildi. İşte tüm ayrıntılar:,
Kahramanmaraş'ta düşen helikopterde hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu için ilk tören TBMM'de yapıldı. Cenaze törenine devletin üst düzey isimleri, siyasi parti liderleri, yüksek yargı organlarının mensupları, askeri erkan ve çok sayıda partili katıldı.
TURKIYE ALPEREN'INI UGURLUYOR




Meclis bahçesindeki törenin ardından Yazıcıoğlu'nun naaşı Kocatepe Camii'ndeki cenaze için omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Yazıcıoğlu'nun naaşı buradaki törenin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Kocatepe Camii'ne getirildi. Yazıcıoğlu'nun naaşı omuzlarda taşınarak Kocatepe Camii'nin bahçesindeki musalla taşına konuldu.












Cenazede en zor görev Muhsin Yazıcıoğlunun oğlundaydı.Muhsin Başkanın oğlu Babasının Resmini cenazenin en önünde taşıyordu.

1 yorum:

  1. Allah rahmet eylesin.Merhametiyle muamele etsin.Yaptıkları hizmetlerin karşılığını kat kat cennetinde versin inş.Mekanı cennet olsun...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.