Weiterl.: Betreff: AW: Betreff: AW: Betreff: RE: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))

 
 
-------
 
sizlerin bu yorumunu bizlerde aynen kabul ediyoruz , ama sisteme yerlestrilmemis , seylerini savunanlarin siginagi, eskinden devrimci olanlar,  komnistler laikizmi istismar ediyorlar..
2006- özde desyil süzde laikolmak.. e muhtura bület arinc laiklik anlasilmalidir..
sezer yorumlanmaz derken 367 ..allah bizi konusarak anlasmayi dertlesmeyi birbirlerini tanisinlar diye bölgelerde dil kültür ayirimini akrabalik komsu zorluklar kederler ve seviclerimizi paylasmamizi arzulamaktadir ki ayri ayri fizikte ve akil  basiret tecübede yaratmis, kim daha iyi amel ediyor bakmasi icin.
amel üreten genisleten deyistiren yararli olup zararlilari kaldiran zararli seyleri acikliyan ......
selam 
 
-------Originalmeldung-------
 
Datum: 09.03.2009 17:51:17
Betreff: AW: Betreff: AW: Betreff: RE: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))
 
Tesekkür ederim sayin Selam.

Ayrica insanlarin Laik olamayacaklari, (hatta Ateistlerin bile, inanmiyorum diyerek gercekte bir inanc belirttikleri vakiadir) Sadece Devlet yönetiminin,  idari manada Din ve Devlet islerini ayri ayri görecegi- birbirine etki etmelerine izin vermeyecegi bir yönetim bicimidir Laiklik.

Hristiyan Kilisesinin Devlet yönetimine müdahalesinin, sürekli sorunlara yol actigi, topluma huzur saglayacak uygulamalar yapamadigi gerceginden hareketle, Avrupa'da devreye alinan
Laik yönetim, kabaca Laisizm, Dinsizlik demek degildir ve Dinlere baski demekte degildir.

Laikligi kullanarak mütedeyyin insanlarin inanclarina müdahale etmek isteyenlerde, inanclar üzerinden insanlari sömürüp, dünyevi yönetim arzularini gerceklestirenlerde,  hesap günü
geldiginde bu yaptiklarinin hesaplarini vereceklerdir.

Her nefs, öyle yada böyle "ölüm" gercegini tadacak, ve dünyadaki yaptiklarinin hesabini ödeyecektir. Allah (c.c) günahlarimizi affetsin.


--- Abdurrahman selam sinop <a.selam@arcor.de> schrieb am Mo, 9.3.2009:
Von: Abdurrahman selam sinop <a.selam@arcor.de>
Betreff: Betreff: AW: Betreff: RE: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))
An: anadoluhaber@googlegroups.com, azmiberberoglu@yahoo.de
Datum: Montag, 9. März 2009, 17:36

uyarilarinizi göz önünde bulundurmaya dikkat edecegim.
türklük adina türklügü istismar edenler icin  o cümleyi kullandim..
bu corafyada  bir zaman türk kelimesinden islam anlasilirdi,  simdi ?
büyük kücük harflere ise,  acele yazdigim icin dikkat etmiyorum..
yine özel isimlerin,  zarflarin, ismi mekanlarin, cins isimlerin büyük harlerle yazildigini bilyorum.
 herhalde; türk olmadigi halde türk kelimesine siginarak,  istismar ederek,  kimligine ataistlakizmi izafe etmek isteyenler,  dayatanlarimiz  iddiasi bütün türklerin "laik" olmasi gerekir,  bu kavram  icin, siyaseti tikayanlari  bilmiyor deyilsiniz!  (chp ) maglum laikkizimi basli, basina türklükle eslestirmek ister, insan laik olmamali, devlet laik olmali diyenlere ise, laiklik yorum kabul etmez, diye kapatma davasi acanlar da bu tipte ne idiyü belirsiz türkler deyilmidir..
türkiyede kavram kargasasi   mevcuttur
 
selam
 
 
 
-------Originalmeldung-------
 
Datum: 09.03.2009 14:42:20
Betreff: AW: Betreff: RE: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))
 
dogru; ataist, meteryalist ne idigi belirsiz türkleri ve  chp yi biz hem laiklestirecegiz (Abdurrahman selam sinop)

Sn  A. Selam,

Hem Türkce yazmayi ve hemde karsinizdaki insanlara saygili olmayi bilmiyorsunuz.
Cümleye büyük harfle baslanir, özel isimlerin ilk harfleri büyük harfle yazilir, ve en önemlisi Türk'lerin ne idügü belirlidir. Böyle bir cümle sarfettiginiz icin derhal, tüm Türk halkindan özür dilemelisiniz.

.
--- Abdurrahman selam sinop <a.selam@arcor.de> schrieb am Mo, 9.3.2009:
Von: Abdurrahman selam sinop <a.selam@arcor.de>
Betreff: Betreff: RE: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))
An: "Bir birer" <birer-37@hotmail.com>, anadoluhaber@googlegroups.com, dusuncedenizi@googlegroups.com, fkoru@yenisafak.com
Datum: Montag, 9. März 2009, 8:30

koskoca  akp iktidari halkin secimiyle gelen basbakani usulsuz idialarla türkiyeye 25 milyar dolar zarar verenlerde hukkuk demeden yargilamis hala neden kapatilmamis diye dert yaniyorlar..
hukuk türkiyede yok caresiz zavalli adam kayiracak es dost bulamayanlara hukuk zulmü tepesine biner ama silahli örgüt kurdurmak icin külüs yapanlara ise bos hayllerdernir..
dogru; ataist, meteryalist ne idigi belirsiz türkleri ve  chp yi biz hem laiklestirecegiz hemde seriata, hukuka nasil uygulamada uyulmasi gerektigini , eskiya ve terör örgütleriyle bir seylerin dogru olmadigini ögretecegiz..
hukuk devletinin ilkelri demokrasi laik ve sosyal bir cumhuriyet oldugunu analayana denk chp asla dogru algilayamaz..
onun art niyetleri kisileri dinsiz kültürsüz, etnik kimliksiz  birakmaktir.
 
selam 
 
-------Originalmeldung-------
 
Von:
Datum: 08.03.2009 22:21:39
An: a se
Betreff: RE: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))
 
vergı uzmanları ve ekonomıstler bu vergının gercek bır temele dayanmadıgını  ıfade etmektedırler... genel kanı olarakta bu gunlerde pek moda olan muhalıflerı yıldırma polıtıkası oldugudur...... sen ıse  yeterlı bılgın olmadan fısıltı bılgılere dayanarak aksını soyluyorsun!!! ..ustelık olayın bırde hukuk surecı var...senden evvel yargı karar verecek... bu adamın ısyerlerınden ıfade edıldıgıne gore yırmı dort bın kısı elmek yemekte oldugudur..bana gore dısardakı menfaatlerıde ortak olan bunların sonunda anlasacaklarıdır...selamlar 
 

Date: Sat, 7 Mar 2009 23:18:33 +0100
From: a.selam@arcor.de
To: Subject: Weiterl.: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))

insqan zamana ve hizmete düsman olamaz..
medya tabiki hizmet ediyor..
bu demek deyilki ayricalik olarak vergi vermesin ve kisilik haklarina sorgusuz dokunsun..
selam 
 
-------Originalmeldung-------
 
Datum: 07.03.2009 23:01:04
Betreff: (anadoluhaber) Aydın doğandan açıklamalar Neler olmuş neler))
 

Olay çıkartacak Doğan röportajı
05 Mart 2009 Perşembe 12:54
"Bana Abi derdi" diye başlayıp bütün sırları ortaya döktü. Aydın Doğan neler anlattı neler. Meğer bakın perde arkasında neler varmış.
Maliye Bakanlığı'nın kestiği 826 milyon TL vergi cezası nedeniyle hükümetle iyece arası açılan Aydın Doğan Başbakan Erdoğan'la kavgasının ayrıntılarını Taraf Gazetesi'ne anlattı. Doğan "Bana 'abi' derdi" diye başladı anlatmaya, ticari sırların ayrıntılarına kadar girdi. 'Hilton'u sonunda park yapacağım" herhalde dedi.
 
İşte Aydın Doğan Amberin Zaman'a verdiği röportajdan satır başları;
  
İL BAŞKANLIĞINDAN BERİ TANIRIM


Tayyip Bey'i İstanbul İl Başkanlığı döneminden beri tanıyorum. Belediye başkanlığı döneminde defalarca konuştuk. Mahkum olduğu zaman kendisine geçmiş olsun dileklerimi ilettim bir iki arkadaşla. Kendim gitmedim, çünkü gazete sahibiydim. Hiçbir problemim yok Tayyip Bey'le...
 
İNANÇLARIMIZ ÖRTÜŞTÜĞÜ İÇİN DESTEKLEDİK


İlişkilerde en ufak bir şey yoktu. İnançlarımız örtüştüğü için biz de destek verdik. Onun müdafaa ettiği değerleri biz de müdafaa ediyorduk. Yalnız Cumhuriyet'in nitelikleri konusunda zaman zaman sitem ediyorlardı. Ben de Cumhuriyet'in nitelikleri konusunda hassasım ama daha toleranslı yaklaşabiliyorum. O konuda hükümetle aramızda büyük problemler çıkmadı. Eleştirdiğimiz de oldu iyi şeyler yazdığımız da...
 
 
BANA 'ABİ' DERDİ


Tayyip Bey'den çok yaşlı olduğum için özel sohbetlerde bana "abi" diye hitap ederdi ama bu özel sohbetlerdi. Tabii kamuoyu önünde de "Aydın Bey" derdi. Tayyip Bey öyle canciğer kuzu sarması gibi değildir. Ama kontrollü bir dostluğumuz vardı. Kızının düğününe de gittim.
 
EN SON 2006 EYLÜLÜNDE GÖRDÜM


Tayyip Bey'e en son söylediğim budur: "Çok gençsiniz, çok başarılısınız" Ekonomi çok iyi gidiyordu o yıllarda. 2006 Eylülünde... Sonra bir daha da görmedim Tayyip Bey'i...
 
TAYYİP BEY TAHAMMÜLSÜZ


Bana bir iki kere "sen kişisel eleştiri ile hakareti karıştırıyorsun" dedi. "Kesinlikle hakarete ben de karşıyım" dedim. Ama o bazı şeylere eleştiri sınırlarını aştı diye bakıyordu. Mesela karikatür çizilmesine...
 
Yazarların da bazen bizim genel prensiplerimizi aştıkları oluyordu. Ama ben Tayyip Bey'den daha toleranslı olmasını beklerdim. Yazarlara "Bunu yazarsın, şunu yazamazsın" diyemezdim...
 
DENİZ FENERİ'NE KADAR SORUN YOKTU

Tayyip Bey'le aramda bir sorun yoktu. Ta ki 2008 Eylülündeki Deniz Feneri olayına kadar. Deniz Feneri olayından önce de bize kızmaya başlamıştı. Ama Tayyip Bey benim bu iktidarın önünü kesmek isteyen biri olmadığımı kesinlikle biliyordu. Tayyip Bey biliyor ki Aydın Doğan birtakım güçlerle işbirliği yaparak bu iktidarın gitmesini veya bu partinin kapatılmasını istemez. Nitekim benim grubum bu partinin Anayasa Mahkemesi'ndeki kritik zamanında "AKP kapatılmasın" diye manşetler attı. Ben özel temaslarımda herkese "Bu siyasi partiyi halk seçti nasıl kapatırsınız?" diye karşı çıktım. Biz partinin kapatılmasına kökten karşıyız.
 
İKTİDARIN DOĞAN'A ÖFKESİ NEDEN?
 
2007 seçimlerinden sonra Tayyip Bey'in çevresinde Doğan Grubu'na husumet besleyen bir takım menfaat birikimleri oldu. Bunlardan bir tanesi de yandaş medya. Yandaş medya Tayyip Bey'le yakın olmamızdan çok rahatsız oluyor. Cumhuriyet mitinglerinde de beni devamlı "Tayyip Bey'in adamı" diye eleştirdiler. Benim televizyonumda "Medya burada Aydın Doğan nerede" diyor. Benim televizyonum işte! Benim orada olmama gerek yok ki! Yani Aydın Doğan'a düşman olmak moda oldu. Özellikle bazı gazeteler "Bugün Aydın Doğan'a bir tane çakarsam meşhur olurum" dedi.
 
BENİM SÖYLEMEDİĞİM ŞEYLERİ SÖYLEDİ DİYE LANSE ETTİ


Deniz Feneri olayına kadar bizi kızıyorlardı ama bu kadar olmamıştı. Deniz Feneri olayında bana göre hiç beklenmedik bir tepkiyle karşılaştım. Ve ondan sonra düşündüm ki siyasi iktidarlar yalnız baskı yapmıyor, yıldırabiliyor da... Tayyip Bey "bu hafta açıkla yoksa önümüzdeki hafta açıklarım ha" dedi. Mitinglerde "vur vur inlesin Aydın Doğan dinlesin" diye slogan atıldı. Ben de "neyi açıklayacak acaba?" diye günlerce düşündüm. Sonra Tayyip Bey benim ona söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gündeme getirdi. "Bana söyledi" dedi.
 
İPLERİ KOPARAN O KONUŞMA
DİĞER SAYFADA
 
 




 

 


Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!

Windows Live Messenger'ın için ücretsiz güncelleştirme! Buraya tıkla!
 




 




 
 
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen – von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.