T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) GENELKURMAY, TSK.TR OLDU



İşte G.Kurmay'ın sitesinin yeni adı

Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un talimatı ile, Silahlı Kuvvetler'e ait “mil” uzantılı adresler tarihe karışıyor. Yeni uzantı ise çok anlamlı: “tsk”

Türkiye’nin savunmada yerli üretim ve kaynağa dönüşü bambaşka bir yerde daha kendini gösterdi. İnternet siteleri yayına girdiğinden bu yana, “mil.tr” uzantısın kullanan Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıkları bu adresi terk ederek, “tsk” uzantısına geçti. Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ’un bizzat verdiği emirle hızlı bir şekilde tamamlanan teknik sürecin ardından yeni siteler yayına başladı.

Yeni uzantı ile birlikte Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesi www.tsk.tr adını alırken, Kara Kuvvetleri’nin www.kkk.tsk.tr, Hava Kuvvetleri’nin adresi www.hvkk.tsk.tr, Deniz Kuvvetleri’nin adresi www.dzkk.tsk.tr, Jandarma Genel Komutanlığı’nın http://www.jandarma.tsk.tr ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın ise www.sgk.tsk.tr olarak değiştirildi. Bu sitelere eski adreslerden girişlere de bir süre izin verileceği, ardından sadece, “tsk” uzantılı adreslerden ziyaretçi kabul edileceği ifade edildİ.

Nesli tükenen hayvanlar için gen bankası.



--
http://www.vatanbir.org
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.